Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1163104 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3420 : Sâmbătă, 30 Decembrie 2017, 00:31 »
Mariana, bine ai venit!

De unde esti?

Offline viorica1960

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #3421 : Sâmbătă, 30 Decembrie 2017, 22:21 »
Va doresc, tuturor, in An Nou plin de fericire, sanatate, pace in suflet, bucurie fara margini si calatorii minunate. La multi ani!

Offline Ela 47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3422 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 21:20 »
Bun? seara tuturor! Un An Nou cu bucurii! Sunt Ela, sunt v?duv? de 6 ani, prof? de biologie. Am aflat ast?zi despre aceast? comunitate, întâmpl?tor. Mi-a? dori, ca în m?sura timpului liber pe care- l am, s? m? pot al?tura dvs. în câteva excursii. De ce sunt singur?? S? spunem c? n- a sosit momentul meu, sau poate trebuia s?-mi înv?? unele lec?ii...Ce a?tept de la aceast? comunitate? Socializare, cuno?tin?e, prieteni.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #3423 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 22:25 »
Ela, bine ai venit!
Sper sa te simti bine printre noi!

Excursiile din 2018 te asteapta!

Offline Ela 47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3424 : Miercuri, 03 Ianuarie 2018, 22:30 »
Mul?umesc frumos! Voi intra s? m? uit.

Offline Mariana10

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #3425 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 18:21 »
Buna seara si ”La multi ani!”, tuturor! :-*
Imi cer scuze, in mesajul anterior am uitat sa precizez ca sunt din judetul Buzau, locuiesc la 14 km de municipiul cu acelasi nume.

Offline Ghita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #3426 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 20:28 »
Buna seara si LA MULTI ANI CU SANATATE MULTA TUTUROR, IN NOUL AN...numele meu este Ghita, sunt din Tg. Mures. Sunt divortat de...ceva vreme. Am intrat in acest grup, pentru a-mi face noi prieteni. Imi place sa calatoresc, sa socializez, imi place muzica. Pentru inceput m-am inscris in excursia de la Hajduszoboszlo din luna noiembrie. ( imi cer scuze, dar e prima data cand scriu pe un forum si....nu am prea avut cuvintele " la mine").  :oops:

O seara placuta tuturor.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3427 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 20:44 »
Bun venit celor care au descoperit SCT-ul la sfarsit si la inceput de an. Cel mai bun moment, cand vezi si cam ce s-a intamplat pana acum si...mai prinzi si locuri in excursii.
Ghita este un Hajduszoboszlo si in primavara.  :)

Enjoy!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Ghita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #3428 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 20:54 »
imi cer scuze, dar nu pot

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3429 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 21:02 »
 ;D nu-i cazul de scuze.  nu era vreo cerinta. nici macar vreo sugestie.  doar ma gandeam ca poate n-ai sesizat, nou si neobisnuit cu site-ul/forumul.
Fiecare face alegerile sale. Noi, astia mai vechi, doar va indrumam, va incurajam, va raspundem la intrebari (daca stim).
Seara linistita!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #3430 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 21:08 »
Ghita, bine ai venit!

La Hajduszoboszlo in noiembrie este absolut senzational, am fost anul trecut!

Offline Preda Angela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3431 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 21:32 »
Imi plac excursiile in aer liber, sa socializez si sa petrec timpul in compania persoanelor care fac in asa fel incat sa creeze o atmosfera placuta, vesela, relaxanta. Sunt din Sibiu, am absolvit o facultate si sunt curioasa sa cunosc grupul.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #3432 : Joi, 04 Ianuarie 2018, 22:01 »
Angela, bine ai venit!

Aici gasesti excursiile pe 2018  http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,57.0.html

dar inscrierea se face direct pe site.

Daca nu te descurci, intreaba!

Offline Gidea Mihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #3433 : Vineri, 05 Ianuarie 2018, 22:44 »
Buna seara , sunt Mihai din Targu Neamt  , nascut la 1 octombrie 1968 , proaspat divortat , si abia astept sa cunosc pe cati mai multi din grup .imi plac calatoriile deci o sa ma inscriu la ceva excursii in 2018 , aveti ceva recomandari ? multumesc

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3434 : Sâmbătă, 06 Ianuarie 2018, 06:35 »
Bine ai venit! esti primul membru care se prezinta cu data de nastere :) Mai lipsea CNP-ul  ;D, dar cred ca stii ca s-au inasprit reglementarile pentru protectia datelor personale.  >:D

Mihai, greu cu recomandarile. Excursiile sunt multe (anul asta, spune Gigi, vor fi spre 70) si variate. Fiecare isi alege dupa preferinte (mai active, de vizitat, de petrecere, interne, externe etc), dupa timpul disponibil si dupa buget. So, arunca un ochi pe lista celor lansate deja, mai sunt unele si in pregatire...
Sunt convinsa ca fiecare dintre noi are de unde alege, ba chiar mai ramane si cu nostalgii...

Singura recomandare ar fi  sa rasfoiesti putin forumul, regulamentul, ca sa intri putin in atmosfera si sa vezi cam cum merg lucrurile pe aici.

Enjoy!