Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (68/932) > >>

luciamanta:
Bine ai venit, Micaela! Te-ai orientat foarte bine, atunci cand ai decis sa devii membra a acestei comunitati. Sper sa gasesti aici oameni prietenosi, cu care sa discuti deschis si sper sa uiti de lucrurile mai putin placute din viata ta... Te pup si iti doresc o seara cat mai placuta!

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Marți, 09 Noiembrie 2010, 18:23 ---multumesc de intampinare  :D

Saturnianule, umor am din belsug, dar din cela colorat. cu negrul nu ma impac.  :D De altfel, ca mi-ai deschis perspective in macabru, singuru, dar singurul lucru care m-a impresionat neplacut la acest site a fost tabara aceea cu "pomana porcului", ca eu vizualizez usor orice si mi s-a strans sufletul gandind la bietii purcelusi. O fi cineva doritor sa asiste la asa crima, fie ea si ritualica?  :D

--- Terminare citat ---

Cred ca la acea tabara se participa numai la pregatitul/mincatul porcului, nu si la uciderea acestuia  ;D

--- Citat din: micaela din Marți, 09 Noiembrie 2010, 18:23 ---Da, am gasit si cluburile, la indicatia pretioasa a saturnianului. Varsator parca, nu? daca da, e de bun augur caci eu am un soi de "blestem" al varsatorilor, mai toti amicii /amicele mele de suflet, ca si fata mea, asisderea astrologic sunt.  :D

--- Terminare citat ---

Da, varsator. Am scris pe undeva si nu mai stiu? Ca mi se intimpla!  :D Oricum, cititorii in astre zic ca varsatorii se inteleg bine cu balantele, asa ca de ce vorbesti de "blestem"? Nu ca as pune eu pret prea mare pe ce zic horoscoapele... Dar e distractiv sa le citesti.

luciamanta:
Saturnis, tala meu este "varsator" si mama este "balanta"! Si au 49 de ani de casnicie!

luciamanta:
scuze, graba este devina: am dorit sa scriu: "tatal meu".  O seara buna, tuturor!

luciamanta:
Mii de scuze, iar am facut o greseala, din prea mare graba, trebuie sa ies cu ale mele cateluse la plimbare. Rectific: "de vina". Salutari si numai bine, tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă