Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
DanielaP:
Multumesc mult pentru raspuns. Da, acum e mai clar. Abia astept calendarul excursiilor in tara.
wonderland:
Uite, intre timp a postat si excusiile interne care inca nu sunt lansate. Asa-i ca e mai mult decat bogata oferta? ::)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg128950/topicseen.html#msg128950
noiembrie:
Se vorbea undeva aici despre profilul membrilor,de ce nu e vizibil si altele...
Eu cred ca fiecare din noi poate creiona profilul celorlalti dupa postarile pe forum, in urma
intalnirilor si interactiunii din excursii,in urma reactiilor personale dupa astfel de intrevederi.
Astfel se creeaza nuclee,oamenii continua sa se intalneasca in grupuri mici si in afara universului SC.
Daca n-ar fi asa,probabil ca am semana cu alte site-uri,nu le spun numele,iar profunzimea si exigenta
si-ar pierde din valoare.
ioanabil:
Wonderland ce ne-am face noi fara tine? :flori:
Noiembrie nu am inteles ce ai vrut sa spui.
wonderland:
Ei, asta-i! Uneori imi trece prin minte ca poate ar prinde curaj sau si-ar da interesul mai multi sa faca asta :)
Orcum constat si ma bucur ca in ultima vreme sunt mai multe persoane care au grija sa-i intampine pe cei nou veniti, sau sa le ofere informatii.
Sper ca, in curand sa devina mai animata si sectiunea feedback-uri. :uglystupid2:
Oricum, multumesc si te imbratisez.
:offtopic: PS. Am vazut ca ai devenit mai toleranta fata de palinca, in Ungaria. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă