Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
Bun venit!
Nu uitati, daca v-ati inscris intr-o excursie, postati un salut, o prezentare, ce vreti voi si pe topicul excursiei respective. Doar asa puteti incepe sa-i cunoasteti pe cei cu care veti petrece timpul, inainte de a va intalni.
Enjoy!
Marynia:
Buna! Ma numesc Claudia, sunt din Bucuresti si imi place sa calatoresc si sa descopar locuri si lucruri noi.
Ca persoana single pana acum mi-a fost destul de dificil sa merg in excursiile pe care mi le-am dorit. Desi am prietene care sunt si ele single si cu care mi-am petrecut o parte din concedii, gusturile si prioritatile in ce priveste destinatia si programul nu coincid mereu, si am o lista de dorinte inca neimplinite la acest capitol. M-a incantat sa descopar grupul vostru, mi-a placut ideea, si mi-au placut si conditiile mi s-a intamplat si mie sa merg in excursii cu persoane carcotase care stricau toata atmosfera, si nu era deloc placut.
Astept cu interes sa vad ce mai apare in program si sa particip la prima calatorie alaturi de unii dintre voi. Pana atunci, sa auzim numai de bine!! :)
wonderland:
Salut, Claudia! Dupa ora la care ai postat, cred ca rezisti bine si la petrecerile din excursii. :giggle:
Inteleg foarte bine motivele tale, si eu cam tot...datorita :pleasantry: lor am descoperit SCT-ul.
Deja au aparut in program inca 4 iesiri, unele special gandite pentru ca cei nou intrati sa sparga gheata :)
Le gasesti pe forum la Excursii si vacante Singles Camp&Travel 2017, sau pe site la lunile octombrie, noiembrie si decembrie.
Daca nu, acusi apare calendarul complet 2016.
Bine ai venit! Enjoy!
vizitiu:
Buna tuturor,
Sunt foarte incantata de acest grup si ma bucur nespus de existenta lui. Sunt o mare iubitoare de calatorii si astept cu nerabdare sa particip la evenimentele organizate si sa cunosc oameni frumosi, sociabili si care au aceeasi pasiune la fel ca mine. Anul acesta am deja planificata o calatorie in afara tarii...deci probabil nu o sa pot participa prea mult la cele organizate de acest grup (din motive financiare :'( :'() insa cu mare drag o sa tin cont la anul. Ma incanta sa comunic cu oameni deschisi, sa aflu parerile lor vizavi de aceasta comunitate si impresii legate de locurile vizitate. Va salut pe toti si multumesc pentru accept!
vizitiu:
Am uitat sa adaug ca sunt din Iasi...in conditiile in care se organizeaza calatorii sau plecari din Iasi, sau este cineva care participa la aceste evnimente si este din Iasi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă