Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Dite:
Buna, Wonderland,
Multumesc pentru atentionarea in privinta conditiilor (necesare si suficiente) pe care trebuie sa le indeplineasca cineva care doreste sa calatoreasca cu Singlescamp. Le citisem, pe toate, inainte de a ma inscrie. Sunt o persoana responsabila, imi cunosc limitele dar si potentialul si e departe de mine sa ma aventurez intr-o excursie in care nu a-si putea tine pasul cu grupul. Am vazut si regula dupa care la actiunile gen petrecere nu pot participa decat cei care au fost deja cel putin o data intr-o calatorie cu voi....Acum sunt in faza de "explorare" a paginii, vad ca sunt si articole interesante, discutii despre diverse teme ce ma intereseaza si pe mine...
Ce zici, acum e mai clar daca indeplinesc toate criteriile pentru a face parte din grup?
Anul acesta nu am de gand sa ma inscriu la nicio actiune, iar cele 2 deja anuntate pe site pentru 2018, nu sunt ceea ce as vrea eu. Dar, probabil, vor fi si altele.
Nu organizati si o excursie in Japonia?
Zi frumoasa,
Dite
wonderland:
:faint: Dite, imi pare rau ca mesajul meu a fost perceput ca o...atentionare sau, si mai grav, ca pe o...testare. Singurul abilitat sa faca asta e Gigi.
Noi ceilalti, mai vechi pe forum, doar avem grija sa va uram bun venit, sa va oferim indrumare pe forum sau informatii pe care le stim tot de pe forum sau din regulament, ori din participarea la actiuni.
Era doar o replica la postarea ta: "am crezut ca membri trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, nu doar sa fie "single"", in care am incercat sa sintetizez celelalte... conditii. Nu doar pentru tine, cat si pentru alti nou intrati.
Cat despre sugestia ta cu Japonia, n-am vazut pe aici nicio intentie anuntata pe forum.
Uneori, Gigi (Gigi Cindea, admin pe forum) mai lanseaza cate o consultare legata de posibile destinatii, dar in general avem incredere in propunerile lui :)
Uite, gasesti aici un topic, momentan blocat pentru raspunsuri, cu proiectia pentru 2018
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg127643.html#new
(asta daca nu ai gasit deja topicul, am vazut ca din punctul asta de vedere, al inceperii cu explorare pe forum, corespunzi profilului dorit. E :giggle: :bow:)
Te asteptam cu opinii si comentarii pe temele gasite de tine interesante.
Enjoy!
Constanta Craciunescu:
Buna ,
Ma numesc Constanta Craciunescu , pentru prieteni Tanta , sunt din Bucuresti , am 62 de ani , tanara pensionara , ma pregatesc pentru o noua etapa a vietii pe care imi doresc sa o traiesc la fel de frumos ca pana acum .
Am fost si sunt si in prezent singura , am fost si sunt si in prezent mare amatoare de excursii, de a-mi face prieteni .
Abia m-am inscris , am mari emotii , am avut multe ezitari , dar am facut-o .
Am sa consult lista evenimetelor , de abia astept sa cunosc persoane din aceasta comunitate
O zi buna,
georgia52:
Buna sunt Georgia si sunt nou inscrisa in grup, pe forum. sunt din bucuresti sunt singura si sunt interesata de socializare cu persoane noi, vesele si active.
georgia52:
buna Tanta Craciunescu, poate aici o sa citesti mesajul meu si poate imi raspunzi; as vrea sa mergem impreuna la Sighisoara in excursia organizata pe 3-5 nov. o zi frumoasa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă