Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
sultana:
Buna seara. Sunt Sultana si voi merge in Samotraki ... Am mari emotii.. sper ca totul va fi bine. Sunt ceva noutati in afara de locul de intalnire?
mirelam:
Buna Sultana, va fi excelent in Samothraki, si eu abia astept sa mergem. Sunt sigura ca va fi excelent ca in toate excursiile SingleCamp. Hihihi...abia astept sa exploram insula in lung si in lat. Cu mare drag, Mire!
Ica22:
Buna seara tuturor,
Sunt Ica din Bucuresti, ma bucur ca am dat de aceasta comunitate si va multumesc pentru accept. Se spune ca viata incepe la 40, cu siguranta pentru mine asa este, am inceput sa traiesc facand cateva schimbari in viata mea mai exact schimband statutul din casatorita in divortata si din populara in periculoasa ca nici telefonul meu nu mai suna. Sunt o persoana cu simtul umorului (prea dezvoltat spun unii) si cum spune mama mea "cea mai optimista persoana cunoscuta". Iubesc sa dansez, sa ma plimb (mai ales in ploaie), sa vizitez locuri noi, sa pescuiesc si sa stau intre prieteni de calitate. M-am inscris pentru excursia din Sighisoara unde abia astept sa ajung sa va pot cunoaste.
Sa avem o viata frumoasa ca meritam. :smitten:
Nina Petre:
Wow, ce intrare ''periculoasa''! Bine-ai venit Ica! Daca-ti plac calatoriile si dansul, Sighisoara e alegerea perfecta! Daca ai asteptari corecte ai ales comunitatea potrivita!
wonderland:
Mirelam, ai uitat sa-i spui Sultanei ca despre Samothraki, cel mai bine e sa vorbim la... Samotraki :) Adica la topicul de pe link, unde aflam si noutatile:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2385.msg127553/topicseen.html#msg127553
Altfel, e un noroc sa ne raspunda cineva pe aici, la intrebari specifice, legate de o excursie sau alta.
Enjoy!
:thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă