Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (66/932) > >>

Saturnianul:
Bine ai venit @espresso! Cred ca ai putea fi util prin prezenta si prin experientele de viata pe care le-ai putea imparti cu noi. Aici incercam in primul rind sa comunicam si sa ne simtim bine impreuna. Sigur, de preferat in realitate dar atunci cind nu se poate merge si aici :)

Legat de profiluri nu este vreo setare gresita undeva, ci asa este setat. Sa nu poata fi accesate. Dar probabil ca asta se va schimba.

espresso:

--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 05 Noiembrie 2010, 01:27 ---Bine ai venit @espresso! Cred ca ai putea fi util prin prezenta si prin experientele de viata pe care le-ai putea imparti cu noi. Aici incercam in primul rind sa comunicam si sa ne simtim bine impreuna. Sigur, de preferat in realitate dar atunci cind nu se poate merge si aici :)

Legat de profiluri nu este vreo setare gresita undeva, ci asa este setat. Sa nu poata fi accesate. Dar probabil ca asta se va schimba.

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru primire Saturnian
Da, desigur...,  daca doriti sa stiti anumite lucruri, feel free to ask :D

admin:
Christian, Espresso, bine ati venit in Singles Camp!

adria:
bine ati venit in aceasta comunitate, tuturor celor care se cred singuri
dragilor, nu sunteti singuri, sunteti alaturi de niste oameni minunati si sunt convinsa ca tot ceea ce se intampla aici are un anumit scop
incercati doar sa fiti voi insiva
e usor, e greu? veti vedea mai bine la reuniunile de la sibiel sau oriunde se aduna cei "singuri"
  ;)

Magdalena_`:
Bun venit tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă