Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (643/933) > >>

Rami:
Buna Laura si bine ai venit in SCT :D
Ai spus ca iti place sa calatoresti!
Nu numai ca o sa calatoresti in locuri minunate din tara sau afara, dar o sa faci asta alaturi de niste oameni tare faini! O sa vezi!
Ai spus ca esti din Targu Mures! Pai, vezi ca vine tot SCT-ul peste tine, peste Targu Mures de Revelion :happy: :yeah:
Pana atunci ai timp sa participi la macar o actiune si asa poti fi unul din cei 150 de petrecareti care vor cucerii Targu Mures :magic:
Bine ai venit :flori:

CarEle:
Buna dimineata :)

Am urmat sfaturile si azi o sa inchei contractul pentru prima excursie cu voi  :yeah: sunt foarte incantata si abia astept sa va intalnesc in septembrie :thumbup:

wonderland:
Felicitari!  :thumbup: Sa te bucuri de locuri si oameni!
Sa nu uiti sa faci anuntul si pe topicul excursiei. :) Evident, te asteptam cu impresii din calatorie. ;)

ina68:
Ma bucur sa va spun "buna dimineata!" din interiorul grupului.
Am citit cate ceva scris pe aici si tind sa cred ca hotararea de a intra in acest grup este a doua buna decizie din ultimii 7-8 ani (prima a fost aceea de a iesi dintr-o relatie care-mi facea mai mult mai mult rau decat bine).
Presimt ca acest pas este primul important din noua mea viata.
Bine v-am gasit!

ioanaa:
Buna ziua. Ma numesc Ioana din Cluj si ma bucur sa va "intalnesc" .Abia astept experinta primei excurii SC din luna octombrie!  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă