Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (641/933) > >>

CarEle:
Multumesc wonderland de primirea calduroasa :)

m-am abonat deja la 4 excursii  :applause: dar nu cred ca sunt sanse sa se mareasca numarul de locuri, in special pentru cele externe  :blush:

ave caesar:
Da, wonderland, am reperat-o azi pe timisoreanca CarEle.
Deci, CarEle, bine ai venit in comunitatea noastra, ma bucur ca ne inmultim cei din Banat. In ce priveste sansa de excursii, spunea si wonderland nu de mult ca la multe excursii unii renunta in ultimul moment, chestia e sa fii pe faza si sa actionezi, ocupand locul gol (luand legatura cu agentia, etc). Bafta !

CarEle:
Multumesc Caesar :D

deci, in cazul in care se elibereaza vreun loc, sun direct la agentie?

Matias Camelia:
Cine renunta lasa numarul de telefon, de obicei. Prima data iei legatura iute cu cine renunta, si apoi cu agentia.

Le excursiile externe nu pare sa renunte nimeni.

ave caesar:
CarEle,
cheia succesului e sa fii pe faza cand anunta cineva pe forum ca nu mai poate participa la actiunea de care esti tu interesata. Asta inseamna sa fii cu ochii pe anunturile de pe forum. Gigi a specificat undeva candva, ca pe forum sa ne lasam adresa de e-mail si nu nr. de telefon. Dar unii mai "incalca regula". Deci, in functie de ce modalitate de comunicare iti lasa cea care renunta (e-mail, telefon), actionezi, dar cat mai repede. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă