Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
ave caesar:
Noiembrie, bine ar fi daca si in vest ar fi un nucleu puternic de membrii SC, dar din pacate stam foarte slab la acest capitol. Ii pot numara pe degetele de la o mana pe cati stiu din zona. Observ ca in zona voastra si a Moldovei lucrurile stau altfel. Dar asta e, insa speranta moare ultima.
alex1976:
Salut! Ma numesc Alex si sunt din Pitesti. Astept cu nerabdare sa va cunosc si sa merg in excursie cu voi. Sper sa se intample cat mai curand...
wonderland:
Ave_cesar, eu cred ca sunteti mai multi decat degetele de la o mana, din Vest, daca iei in considerare si judetele limitrofe Timisului. ::)
Zona de SE- e iarasi o zona unde s-a inchegat un nucleu semnificativ de participanti activi la actiuni.
Cat despre Moldova , partea de NE - e adevarat ca suntem mai multi. Posibil sa mai creasca numarul, acum de cand s-a asigurat si transport din zona. Daca se mai organizeaza si petrecerea la Iasi, vom avea o imagine mai clara.... :dance: :thumbup: :strong:
Si, ca sa nu fiu :offtopic: ;), ii urez bun venit lui Alex.
CarEle:
Buna,
Ma alaturi si eu comunitatii :)
Pe scurt despre mine: sunt din Timisoara, programator de profesie, sunt singura dar nu singuratica :) si imi place sa calatoresc.
Abia astept sa va cunosc si sa particip alaturi de voi in diverse excursii. Din pacate majoritatea locurile s-au epuizat, dar sunt optimista.
Ma bucur ca v-am gasit :thumbup:
wonderland:
Bine ai venit CarEle!
Sper ca te-a reperat si ave cesar, nu de alta dar, recent s-a discutat ce putini sunteti din Timisoara.
Iata ca, incet-incet....
Cat despre locurile epuizate, daca te intereseaza o excursie, aboneaza-te la topic pe care e descrisa excursia respectiva (Atasamente si alte optiuni -Anunta-ma cand apar raspunsuri) si poti primi notificari pe email, in caz ca cineva e nevoit sa renunte si cauta un inlocuitor.
Daca nu, sa stii ca si pentru anul viitor, cand se lanseaza excursiile trebuie sa te decizi rapid. Cele externe cred ca se vor lansa in curand. Cele interne - mai prin noiembrie-decembrie.
Succes!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă