Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Viky:
Multumesc CrissCriss! Am inteles ca ne vedem la Sibiel in 9 dec.Tu ai mai fost in excursii? La mine e prima data. Sper sa fie ok. *|*
Emilia Mihailescu:
MULTUMESC !!!!!
CrissCriss:
Nu am mai fost nici eu, dar pentru ca nu mai aveam rabdare pana atunci, m-am inscris si la excursia cu carnatii de Plescoi asa ca voi avea o prima experienta atunci. Ceea ce m-a bucurat insa foarte mult este ca deja m-am intalnit cu cateva participante de la evenimentul de la Sibiel pentru a ne organiza cu transportul pana acolo si a fost GREAT, am castigat 4 prietene minunate si ne-am simtit minunat in seara in care am iesit de parca ne stiam de cand lumea. Asa ca privesc cu optimism intalnirea cu ceilalti membri SC.
O zi buna.
Burlec Larisa:
Buna seara,
ma numesc Larisa,sunt din Baia Mare,am 55 de ani si sunt singura.M-am inscris in grup de ceva vreme dar abia acum mi-am luat inima in dinti sa scriu 2 randuri.Sper sa nu dureze foarte mult pana ma hotarasc sa particip si eu la prima mea actiune cu grupul,primul pas e cel mai greu intotdeauna.
va doresc o noapte buna
Gabi p:
Buna Larisa, bun venit !
alegeti actiunea care ti se potriveste si ..... actioneaza !. Vei vedea locuri frumoase si vei intalni oameni minunati. :)
O zi buna !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă