Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (562/933) > >>

alto_mum:
Da Monique, sunt convinsa ca vom petrece impreuna o saptamana de neuitat in Grecia! http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/majoreta.gif. Sunt nerabdatoare si entuziasmata in acelasi timp.

Daniela H:
Va salut pe toti! Ma numesc Daniela, dar prietenii imi spun Dana si sunt nou inscrisa in grupul vostru. Abia astept sa va cunosc si sa merg in drumetii cu voi. Sunt f incantata de conditiile oferite si de  activitatile voastre. Sper din toata inima sa fie asa cum este prezentat. Sunt din Bacau si nu am masina.Doresc sa iau legatura cu cineva care ar putea sa ma ajute sa ajung la locul de intalnire cand va fi cazul. Va multumesc,si va urez o zi frumoasa!

Criscont:
Buna tuturor ,

Sunt Cristina din Sf. Gheorghe jud. Covasna ma bucur ca v-am intalnit . Imi place sa vizitez locuri noi si cred ca am nimerit unde trebuie . De profesie sunt economist , am o fiica adulta. Pe langa pasiunea de a calatori imi place muzica , dansul si gradinaritul . Imi doresc foarte mult sa va cunosc personal si cat de curand voi veni cu voi  .

wonderland:
Bun venit celor mai recenti inscrisi pe forum ?i in comunitatea singurilor plimbareti, dornici sa stranga noi amintiri si prietenii!  :flori: :thumbup:

HelenS:
Buna! Numele meu este Elena si ma bucur ca am gasit acest grup. Imi doresc mult sa calatoresc si sper sa o fac alaturi de voi. Inca mai cercetez oportunitatile de calatorie a grupului, sa vad pe care iesire m-as plia. Vreau sa va cunosc, poate in excursia din Fagaras. Va doresc o zi buna in continuare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă