Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (57/932) > >>

crira:
Ayouni, Krissunu, Luciamanta va multumesc mult pentru urarile de bun venit! Am crezut ca o sa primesc o alerta pe mail atunci cand se raspunde la un subiect unde am scris si eu, dar nu am primit. Noroc ca am intrat pe forum de curiozitate :).
Eu voi fi plecata exact cand va fi excursia in Delta, dar sper sa pot veni la Budapesta si chiar la Sibiel. De Craciun nu stiu, dar de Revelion mai mult ca sigur voi dori sa il fac alaturi de voi.

luciamanta:
Cristina, ma bucur ca ai scris pe forum. O sa te integrezi tu in program in functie de posibilitati. Este bine sa fii deschisa, activa si sociabila. Daca vrei sa primesti pe mail raspunsurile la postarile tale, atunci cand scrii postarea ta pe forum, sa fii atenta ca în stanga ferestrei în care scrii postarea exista o menţiune, si anume: "Opţiuni aditionale" , dai click  pe acea menţiune, şi apoi bifezi "Anunta-mă la raspunsuri", iar apoi dai click pe mesaj sau tastezi alt+s si gata mesajul tau este trimis si ori de cate ori cineva scrie un raspuns la subiectul postat de tine, vei fi anuntata prin e-mail! Te pup, numai bine

crira:
Esti tare draguta, Lucia, iti multumesc frumos! In conditii normale sunt foarte deschisa si sociabila. Timp sa am si bani pentru programe SC. Se intampla de multe ori sa nu le am pe amandoua odata :). Gata am bifat si sa ma anunte la raspunsuri. Te pupic si numai bine si tie!

luciamanta:
Cristina, ma bucur pentru ceea ce mi-ai scris. O dupa-amiaza placuta!

adria:
bine ati venit, bobocutilor!
eu sunt convinsa ca o sa va simtiti nu bine, ci foarte bine printre oameni ca si voi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă