Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (555/933) > >>

claudiadi:
Si totusi,care e ora de intalnire la Garbova?

Cornel.Ticu:
Buna seara,
Sunt Cornel si sunt single teoretic de 2 ani (divortat) si practic de putin timp (a x-a despartire).
Nu vreau sa supar pe nimeni dar înca mai cred ca biblia nu începe degeaba cu Adam si Eva si nu cu Adam si firma sau Adam si baietii de la bere sau Eva si fetele dupa orele de office la un pub...
Mi-a placut mult ce am citit mai sus despre asemanarea cu grupul de alocoolici anonimi.
Sper sa gasesc oameni care sunt aici pentru faptul ca le e greu singuri si nu ca sa demonstreze ca viitorul este facut din donatori in vitro si femei care îsi cresc singure copilul batându-se cu pumnul în piept despre faptul ca în aproximaiv 200 de milioane de ani dispare cromozomul Y.
Sunt tata de fete, despre care sper sa îsi gaseasca fericirea într-un cuplu modern si sa întemeieze o familie frumoasa iubita de Dumnezeu.
Sper sa gasesc oameni care ma fac sa înteleg si eu ce se întâmpla si cum poti trece de suferinta în momentele în care ai impresia ca te-ai trezit din senin în alta lume din care nu mai întelegi nimic.
Bine v-am gasit.

vali solomon:
   Va salut si ma bucur sa cunosc pe aceasta cale oameni dornici sa impartaseasca si sa traiasca clipe frumoase impreuna;doresc succes tuturor!Cu mare drag Vali

Aura D:
Buna! Sunt Aura, din Suceava. Sper sa fie o experienta placuta aici, sa cunosc oameni de calitate si, de ce nu, sa devenim prieteni. :flori:

almi_gabi:
Bun venit celor nou intrati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă