Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (553/933) > >>

claudiadi:
Bine!Eu astept aceasta iesire,chiar daca merg in locuri pe care le-am mai vazut.

Angelica:
 Salutare tuturor

Sunt Angelica din Bucuresti, sunt single. Nu pot sa nu zambesc, gandindu-ma ca sunt ca la "alcoolicii anonimi" :), si chiar tind sa cred ca sunt dependenta ( dependenta de independenta). Ma bucur sa ma alatur voua si chiar mi se pare distractiv. Mi-a placut foarte mult poza din reclama. - gasca de prieteni, in jurul focului, cantand, dansand, spunand bancuri si povesti si... brusc m-a cuprins melancolia. M-am casatorit prea devreme si n-am avut parte de astfel de experiente, dar niciodata nu este prea tarziu. Asadar, imi doresc sa ma pot integra usor in acest club. Va imbratisez cu drag :dance:

Grace:
Buna!
Incerc sa ma alatur si eu voua. Sunt Gratiela, anisori multicei, imi place sa vad locuri noi si sa cunosc oameni. Sper sa reusesc sa ajung sa va cunosc anul asta intr-o drumetie :) Imi place muntele, locuiesc langa munti, si pe munte nu mergi singur, asa ca ma bucur ca existati!

andriescu_a:
Buna seara, sunt Antoneta din Piatra Neamt. Ma bucur ca exista acest grup si astfel avem posibilitatea de a cunoaste oameni si locuri noi. Cred ca va fi BINE!

wonderland:
Angelica, asta cu dependenta de independenta e maxima!!!! O0
Bun venit ultimilor noi intrati. Sa aveti calatorii vesele si cu multe amintiri intense!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă