Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1162828 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nicoleta doina radu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2760 : Marți, 14 Iunie 2016, 11:09 »
Salutari tuturor,
Sunt Nicoleta din Galati. Am descoperit de putin timp acest grup si ma alatur  *|* cu bucurie si cu speranta. Sunt singura de multa vreme dar sunt o fire deschisa si sociabila. Sper ca vara aceasta va fi mai frumoasa alaturi de voi!

Offline claudiadi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • ASTEPT CU INCREDERE - O EXPARIENTA MEMORABILA
« Răspuns #2761 : Joi, 16 Iunie 2016, 06:59 »
Bine!Eu astept aceasta iesire,chiar daca merg in locuri pe care le-am mai vazut.

Offline Angelica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2762 : Vineri, 17 Iunie 2016, 00:14 »
 Salutare tuturor

Sunt Angelica din Bucuresti, sunt single. Nu pot sa nu zambesc, gandindu-ma ca sunt ca la "alcoolicii anonimi" :), si chiar tind sa cred ca sunt dependenta ( dependenta de independenta). Ma bucur sa ma alatur voua si chiar mi se pare distractiv. Mi-a placut foarte mult poza din reclama. - gasca de prieteni, in jurul focului, cantand, dansand, spunand bancuri si povesti si... brusc m-a cuprins melancolia. M-am casatorit prea devreme si n-am avut parte de astfel de experiente, dar niciodata nu este prea tarziu. Asadar, imi doresc sa ma pot integra usor in acest club. Va imbratisez cu drag :dance:

Offline Grace

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2763 : Vineri, 17 Iunie 2016, 22:08 »
Buna!
Incerc sa ma alatur si eu voua. Sunt Gratiela, anisori multicei, imi place sa vad locuri noi si sa cunosc oameni. Sper sa reusesc sa ajung sa va cunosc anul asta intr-o drumetie :) Imi place muntele, locuiesc langa munti, si pe munte nu mergi singur, asa ca ma bucur ca existati!

Offline andriescu_a

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2764 : Vineri, 17 Iunie 2016, 22:22 »
Buna seara, sunt Antoneta din Piatra Neamt. Ma bucur ca exista acest grup si astfel avem posibilitatea de a cunoaste oameni si locuri noi. Cred ca va fi BINE!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2765 : Sâmbătă, 18 Iunie 2016, 12:56 »
Angelica, asta cu dependenta de independenta e maxima!!!! O0
Bun venit ultimilor noi intrati. Sa aveti calatorii vesele si cu multe amintiri intense!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Lely

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2766 : Luni, 20 Iunie 2016, 13:49 »
Buna ziua! Sunt Flori, din Bucuresti si m-am alaturat de putin timp acestui grup! Imi doresc sa cunosc locuri noi si sa nu ma mai simt ingradita in lumea lui "trebuie sa". Sunt o persoana independenta, optimista si usor adaptabila! Imi doresc sa gasesc curand timpul si vacanta potrivita! :)

Offline lianatudor

• Newbie
  • *
« Răspuns #2767 : Luni, 20 Iunie 2016, 20:27 »
Buna seara,
Ma numesc Liana, sunt din Pitesti si m-am inscris pentru excursia din Delta.
Ma bucur ca exista acest proiect SC si imi place ce am vazut aici, excursii, locuri,
natura, oameni, idei, ganduri, impresii, etc.
Felicitari organizatorilor si intregii comunitati Singlescamp!
 :thumbup:  :dance:  :applause:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2768 : Marți, 21 Iunie 2016, 09:21 »
Bine ati venit in grupul nostru cosmopolit!
Fiecare se poate cunoaste pe sine comunicand, cunoscandu-i pe ceilalti,desfiintand bariere.
Uneori, pentru oarece vreme putem fi si "grup de suport".

Offline espn

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2769 : Marți, 21 Iunie 2016, 20:06 »
Buna,ma numesc Emil,single in devenire...sper sa cunosc lume buna.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2770 : Miercuri, 22 Iunie 2016, 04:59 »
Original! Succes sa depasesti cat mai usor etapa.
Lume multa si buna ai toate sansele sa cunoasti pe aici dupa... devenirea ta . :whistle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline claudiadi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • ASTEPT CU INCREDERE - O EXPARIENTA MEMORABILA
« Răspuns #2771 : Joi, 23 Iunie 2016, 08:15 »
Si totusi,care e ora de intalnire la Garbova?

Offline Cornel.Ticu

• Newbie
  • *
« Răspuns #2772 : Vineri, 24 Iunie 2016, 21:12 »
Buna seara,
Sunt Cornel si sunt single teoretic de 2 ani (divortat) si practic de putin timp (a x-a despartire).
Nu vreau sa supar pe nimeni dar înca mai cred ca biblia nu începe degeaba cu Adam si Eva si nu cu Adam si firma sau Adam si baietii de la bere sau Eva si fetele dupa orele de office la un pub...
Mi-a placut mult ce am citit mai sus despre asemanarea cu grupul de alocoolici anonimi.
Sper sa gasesc oameni care sunt aici pentru faptul ca le e greu singuri si nu ca sa demonstreze ca viitorul este facut din donatori in vitro si femei care îsi cresc singure copilul batându-se cu pumnul în piept despre faptul ca în aproximaiv 200 de milioane de ani dispare cromozomul Y.
Sunt tata de fete, despre care sper sa îsi gaseasca fericirea într-un cuplu modern si sa întemeieze o familie frumoasa iubita de Dumnezeu.
Sper sa gasesc oameni care ma fac sa înteleg si eu ce se întâmpla si cum poti trece de suferinta în momentele în care ai impresia ca te-ai trezit din senin în alta lume din care nu mai întelegi nimic.
Bine v-am gasit.

Offline vali solomon

• Newbie
  • *
Buna!
« Răspuns #2773 : Luni, 27 Iunie 2016, 23:47 »
   Va salut si ma bucur sa cunosc pe aceasta cale oameni dornici sa impartaseasca si sa traiasca clipe frumoase impreuna;doresc succes tuturor!Cu mare drag Vali

Offline Aura D

• Newbie
  • *
« Răspuns #2774 : Marți, 28 Iunie 2016, 09:55 »
Buna! Sunt Aura, din Suceava. Sper sa fie o experienta placuta aici, sa cunosc oameni de calitate si, de ce nu, sa devenim prieteni. :flori: