Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (546/933) > >>

nana:
Buna ziua, eu va urmaresc de multa vreme, de vreo 5 ani cred, dar tot timpul am avut altceva de facut; trebuie sa imi fac curaj si timp sa vin cu voi, cred ca e fff frumos.

krondia:
Siandra, din Brasov suntem mai multi, ne-am mai intersectat in excursii, de pilda la excursia in Maramures din septembrie vom fi sigur doua persoane din Brasov. Referitor la timpul liber, nu este intotdeauna necesar sa stii cu mult timp inainte daca poti participa, mai sunt persoane care renunta in ultima clipa sau, pur si simplu, mai poti avea norocul sa mai gasesti cate un loc liber si cu putin timp inainte. Totul este sa urmaresti forumul. Daca iti plac iesirile active, sunt mari sanse sa ne intalnim :)

dabusro:
Buna!
Sunt Dana, locuiesc in Pitesti si sunt  *|* sa-mi petrec vacanta cu oameni draguti, veseli si dornici de vacante active. M-am inscris pentru sejurul in Delta. Doream de mult sa merg, dar vechi mei prieteni erau reticenti. Ma bucur ca am aflat de voi.

Siandra:
Wonderland, krondia, va multumesc pentru raspuns.  :)

oliver:
Salut! Sunt din Gura Humorului si lucrez in Suceava.Am platit deja avansul pentru Samothraki si sper sa fie frumos. Mie imi place Grecia!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă