Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Nicoleta78:
--- Citat din: wonderland din Marți, 10 Mai 2016, 06:14 ---Bun venit celor nou intrati! Nicoleta, sa stii ca aici e locul potrivit pentru noi prietenii legate in minunate calatorii! :flori:
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru mesajul de întâmpinare ! :flori:
Sper sa gasesc oameni minuna?i !
wonderland:
--- Citat din: Nicoleta78 din Marți, 10 Mai 2016, 23:10 ---Sper sa gasesc oameni minuna?i !
--- Terminare citat ---
Ca sa parafrazez o replica dintr-o reclama: I-ai gasit deja! :dance: *|*
Nora SR:
--- Citat din: Cory din Marți, 10 Mai 2016, 21:59 ---Bine ai venit Nora!
--- Terminare citat ---
Mulrumesc si bine v-am gasit!
Doris:
Bine v-am gasit!
Eu sunt Dorina, nou inscrisa in comunitatea voastra. :)
Sunt bucovineanca stabilita in Botosani, sunt medic de familie ,sunt sociabila si adaptabila si imi doresc sa legam prietenii frumoase si sa particip la cat mai multe calatorii .
Am citit regulile si modul de functionare a grupului si le apreciez!
M-am inscris deja la excursia la Garbova din 1-3 iulie si abia o astept ! :applause:
Singura problema , pentru mine, este distanta!!. Mi-as fi dorit sa vad si Poiana Narciselor (mai ales ca sunt florile mele de primavara preferate) dar este destul de dificil sa merg pana in Bucuresti pentru a ma alatura grupului !
wonderland:
Bine ai venit Doris! Sunt aproape convinsa ca dorinta exprimata de tine va deveni realitate.
Inteleg, din Moldova fiind, cum distanta ne pune ceva piedici.
Dar, incepand din acest an, Gigi a inclus si actiuni cu transport asigurat din Iasi. Cauta in sectiunea Excursii si vacante Singles Travel 2016, poate gasesti ceva pe placul tau. :blush:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,49.0.html
(pe principiul ca decat sa ne intristam de ce putem realiza mai greu, sa ne bucuram de ceea ce putem avea. ;) )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă