Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
almi_gabi:
Bine ai venit Rodica ! Ai spart gheata. :)
Varsta nu este o problema.
--- Citat din: Ghiocel din Sâmbătă, 23 Aprilie 2016, 15:38 ---....
Lucrez in IT :) si am 32 de ani. Am vazut in postarile din urma utilizatori noi care erau ingrijorati de cum s-ar potrivi sau nu in grup din cauza varstei mai inaintate, dar din cate observ mai degraba varsta mea e putin reprezentata. :-\
--- Terminare citat ---
Din cate stiu eu sunt destule persoane apropiate de varsta ta. Sigur ai sa le intalnesti in excursii, in special in cele de munte si cele mai dinamice.
SIMONA_ARAD:
Bun venit,Rodica! :flori:
Am avut si noi unele retineri dar dupa primul eveniment la care am participat totul a devenit clar. Un loc in care intalnesti oameni minunati si unde prieteniile se leaga de la sine. Iti doresc sa te simti bine in SC. :)
Gabyd:
Buna tuturor !!!
Numele meu este Gabriela si sunt din Vatra Dornei. Ma bucur ca exista un astfel de grup :) in care primeaza bunul simt si respectul.
SIMONA_ARAD:
Bun venit ,Gabriela! :flori:
Iancu Liliana:
Buna! Numele meu este Liliana . Nu sunt timida , dar nici foarte curajoasa in relatiile interumane (cu alte cuvinte totdeauna astept sa vina oamenii catre mine) :). Ma bucur daca as intalni oameni noi cu care sa pot rade si cu care sa pot conversa intr-un umor fin .Am auzit despre voi intamplator de la fostii mei cumnati . Sper sa am timpul necesar sa particip la cat mai multe activitati si excursii. :) Aaaa si ce era mai important : multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns . O zi minunata ,
Liliana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă