Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (514/933) > >>

wonderland:

--- Citat din: Beea3 din Vineri, 18 Septembrie 2015, 23:12 ---Putem sa venim si noi cu sugestii privind excursiile din 2016? Este vreun topic special dedicat sugestiilor?

--- Terminare citat ---

Putem, deși cred că programul e gata făcut  :angel: :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2154.0.html
Pe măsură ce apar topicurile putem face si acolo sugestii specifice.
Mai e și formularul de feedback pe care Gigi îl trimitea de obicei la sfarsitul anului...

--- Citat din: ioanabil din Duminică, 20 Septembrie 2015, 10:53 ---Buna!

--- Terminare citat ---

Buna sa-ti fie inima ioanabil! Ai început timid, dar ai dovedit curaj! Să ai parte de experiente de socializare online si, mai ales, ieșiri pe pofta inimii tale!;)

Luminița, pe tine te așteptăm să ne povestești cum a fost în cele doua excursii!  :thumbup:

Sirena:
Buna!
Sunt Mihaela,am 39 de ani,din Pitesti.Olteanca la baza, fire vesela si comunicativa!... :dance:
Sunt foarte bucuroasa ca m-ati acceptat in grupul vostru si sunt nerabdatoare sa particip la petrecerea de revelion pe care o organizati! Am auzit povestiri f frumoase despre activitatile inteprinse de voi si vin cu inima deschisa ca si de aceasta data veti fi la inaltime!   *|*
Astept cu bucurie si curiozitate sa va cunosc! 😉

wonderland:
Bine ai venit și sa te distrezi le (pe)trecerea dintre ani cu SC!

Georgi:
Salutare si bine v-am gasit! Ma numesc Georgiana, sunt din Timisoara, si la fel ca voua, imi place sa calatoresc si sa descopar locuri noi. Am dezvoltat pasiunea calatoritului de mica, odata cu descoperirea frumusetilor tarii. Apoi am trecut granitele si m-am tot indepartat, revenind acasa din ce in ce mai fermecata de minunatiile pe care lumea asta le ofera. Din pacate in ultima perioada nu am mai gasit persoane dornice de excursii in afara zonei de confort.. :) Sper sa ne cunoastem si sa am ocazia sa particip la activitatile SC! Deja visez cu ochii deschisi la excursia in insulele Azore!! :)

wonderland:
Bine ai venit! aici sigur vei gasi persoane dornice de excursii peste mari si zari.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă