Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Adrloc:
Eu ma ocup doar de locomotive deci pe parte de tracțiune. Oricum știu ca exista ceva oferte comerciale de genul tren charter
krondia:
--- Citat ---știu ca exista ceva oferte comerciale de genul tren charter
--- Terminare citat ---
Trenuri charter - trenuri special comandate începând cu 25 de euro/tren/km
http://www.fedafer.ro/feroviar/288-cfr-calatori-inchiriaza-trenuri-pentru-fite.html
Ideea nu e rea deloc... *|* *|* *|*
L.E:
Bine ai venit, Adrian!
wonderland:
--- Citat din: Adrloc din Marți, 04 August 2015, 16:29 ---Eu ma ocup doar de locomotive deci pe parte de tracțiune.
--- Terminare citat ---
Bine, atunci la serile cu dansuri gen conga și alte trenulete tu poti fi locomotiva :thumbup:
In rest PGabriela, Krondia, eu am glumit dar acuma și mie mi se pare o idee buna. Cine știe, dacă și lui Gigi îi place :coolsmiley: ;D Numai să vorbim cu ăștia din linkul pus de krondia să schimbe titlul și descrierea că SC-ul nu ia trenul pentru.... fițe, doar de distractieeeee și de cunoaștere a frumuseților țării (era să zic patriei, ups) :yeah: :dance: *|*
totoescua:
*|*De o săptămana nu am intrat pe forum SC , sunt incantata de câte se întâmpla pe aici , lume noua si interesantă , va urez sa va simțiți excelent in compania noastră , sunt sigura ca așa va fi , toată lumea este deschisă si prietenoasa 😄👍👯 *|* *|* *|*
PGabriela:
Wonderland nu spun NU! chiar mi-ar placea sa hoinaresc o saptamana buna cu cei din Singles.
DADADA, un tren dar cu viteza mocanitei sa poti savura si distractia CONTINUA a grupului si peisajele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă