Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (471/933) > >>

wonderland:
Angela_57, sa fim single, fara partener, nu implica automat sa fim si...singuri.
Legat de locurile in actiuni, nu dispera. Urmareste, pe forum, actiunile care te intereseaza. Uneori apar renuntari, chiar si pe ultima suta de metri. Stii cum e, daca iti doresti cu adevarat - sigur Universul va aranja lucrurile in cel mai bun mod posibil. :thumbup:
Bine ai venit! :flori:

wonderland:

--- Citat din: merylungu din Duminică, 04 Ianuarie 2015, 13:57 ---astept sa mi se intample si mie, unei "devenita persoana singura"' de cativa ani, lucruri frumoase... :)

--- Terminare citat ---

Sa ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ti le doresti. Uneori e bine nu doar sa asteptam sa ni se intample, ci sa si facem sa se intample.
 ;)
Pe principiul bancului:
- Da, Doamne sa castig la loto
- Eu dau, dar  mai joaca si tu  un bilet :applause:

Gratzy:
Buna seara, sunt Gratiela, am 47 de ani, din Iasi. Ma bucur ca v-am gasit, fiind o iubitoare a excursiilor si a iesirilor in aer liber.

admin:
Bine ai venit Gratzi! Poate ne vedem undeva aproape de tine...cu ocazia excursiei Gura Humorului, Vama, Transrarau, Vatra Dornei.

Veronica:
Buna Gratzi! Si eu sunt din Iasi. Poate facem "echipa" cand vom pleca in excursii, vacante...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă