Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (457/933) > >>

Liliana Tudorache:
O prezentare completa trebuie apreciata. Tocmai intrebasem care e "structura"  pe virste la actiunile Singlecamps, eu avind tot peste ... 50. Hai sa-i convingem sa organizeze si o actiune in Bucuresti, capitala tarishoarei noastre...

Liliana Tudorache:
Recitind cum insist pe o intilnire de grup si in Bucuresti, vreau sa nu fiu rau inteleasa ca nu imi plac drumetiile, chiar foarte mult imi plac, dar intotdeauna e greu la inceput nu? si pe la mijloc de drum Pitesti, Arges sunt destule de vazut pentru ... curaj! Da, imi place sa merg la teatru, la concerte, ultimul a fost cel in memoriam Florian Pittis din fata Ateneului. Astept finalizarea programului 2015.

Gbrl:
Buna ziuala toti! Sunt Gabi, din Bucuresti....Ma alatur cu drag voua si abea astept sa ne intalnim si sa ne cunoastem.
O saptamana cat mai buna tuturor.  :thumbup:

simo arad:
Bună. Sunt Simona din...Arad, nouă pe aici. Dar am o acțiune la activ  :), am fost la Sibiel la serbarea toamnei și a fost minunat.  Luna viitoare voi merge la Bran  :applause:. Mă bucur să fiu aici, cu voi. 

admin:
Tuturor celor noi, asa intre doua plecari Apuseni si Cozia: bine ati venit aici!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă