Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Liliana Tudorache:
Citind postarile, am observat una care invita si la organizarea unei actiuni in Bucuresti, cazul meu, unde am inteles ca sunt multi la SC, care ar fi o ocazie de "prins curaj" pentru alte activitati. Capitala are multe de aratat.
admin:
Am ramas in urma cu urarile de bine ati venit! Sunteti multi noi cei care ati intrat in vara aceasta in Singles Camp, pe unii o sa ajung sa-i cunosc, pe altii din pacate nu...Din pacate timpul meu este tot mai scurt, sunt dintr-o excursie in alta si nu mai ajung "sa ghidez" oamenii si pe aici... Mai ajuta cei vechi, se mai citeste despre ce este vorba si uite asa o parte din voi o sa ajunga si in actiuni...
Ce pot sa va spun este ca trebuie sa aveti un pic de rabdare, sa urmariti ce s-a scris, sa va informati la ce se refera aceasta actiune. Si sa va planificati (daca puteti) cu ceva vreme inainte locurile pe care le doriti a le vizita impreuna cu ceilalti. Locurile sunt putine si cum intentia mea nu este ca SC sa devina ceva comercial si sa pastrez actiunile intr-o limita de interrelationabilitate, nu o sa fie mai multe decat anul acesta sau decat anul trecut. O sa mai "strecor" cate o actiune pt new entry, adica pt cei noi intrati astfel incat sa va cunoasteti intre voi si sa puteti crea asa cum au deja cei vechi niste legaturi. O sa aleg locuri accesibile celor din Bucuresti care sunt majoritari dar evident si celor din tara...
Va spun bine ati venit si succes aici! :)
lumi:
Buna, sunt Lumi, 51 ani, Bucuresti. Intentionez sa merg in excursie in Ungaria 7-12 oct. Cine mai merge din Buc?
admin:
Bine ai venit Lumi! In caz ca cei 2-3 care vin din Bucuresti (de data aceasta sunt minoritari :)) nu intra sa citeasca aici, am sa te pun in legatura cu ei.
lylyelena:
Buna ! Sunt Lili am 47 ani si locuiesc langa Bucuresti . M-am inscris in excursia din Ungaria de ceva timp si astept cu nerabdare . Am scris un mesaj unde intrebam daca mai sunt participanti din Bucuresti dar la topicul actiuni . Saptamana viitoare poate luam legatura si mai vorbim .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă