Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
sandra33i:
buna. vreau doar sa ma prezint...deocamdata. ma numesc ioana, sunt din bucuresti si sunt noua pe aici. ma bucur ca exista asemenea site-uri. abia astept excursiile viitoare si sunt nerabdatoare sa ne cunoastem
liviu59:
Buna tuturor,
Am dat absolut intamplator peste acest site si cum sunt curios din fire m-am inscris, pare foarte interesant!
O mica prezentare: numele meu este Liviu, sunt din Navodari, am 55de ani, apropos! acceptati in forum si batrani ca mine? Multumesc!
Daniele65:
Buna, si eu ma bucur ca v-am gasit. Sper sa reusesc sa ma integrez si sarbatorile astea de iarna sa nu le mai fac singura. Sunt Daniele, adica...scuze sunt Adeline si am 49 de ani, din Bucuresti. Bine v-am gasit!
wonderland:
Bine ati venit, dragilor. Sa va simtiti bine pe forum si in excursii!
Daniela, e usor sa te integrezi intr-un grup in care fiecare vrea acelasi lucru :)
Liviu - SC-ul isi rezerva dreptul de a selecta membrii (iaca vorbesc in numele lui Gigi), dar nu face discriminare. ;D
Sandra, cu SC-ul e bine sa faci planuri de prezent, nu de viitor. :)
sandra33i:
Este f adevarat wonderland, dar anul acesta e mai greu pentru mine sa-mi permit vreo excursie. Asa ca abia astept anul viitor :D. Si pana atunci poate reusim sa ne cunoastem cumva printr-o iesire prin Bucuresti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă