Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Alimeca:
Salut!
Sunt Alimeca sau, mai simplu, Camelia :).
Am aflat de ceva vreme de Singles Camp si mi-am facut abia acum curaj sa ma inscriu la una din actiunile ce vor veni.
Asa ca, de voi avea noroc, ne vom cunoaste si 'in persoana' la Sibel peste tare putin timp.
Spun daca am noroc, pentru ca inteleg ca mai toate locurile sunt rezervate.. de mult :)
Dar mai stii...
Pe curand
Liliana Tudorache:
Buna, e bine, a trecut un cincinal de singlescamp si eu am dat de voi prin cautare "parteneri" (generic) pt. excursii si asta pt. ca am fost intr-o excursie in tarile scandinave si baltice, si oricit sunt eu de sociabila si grupul de perechi de bun, bisericutele tot s-au facut pe "statut social" ... asa ca BINE V-AM GASIT! Ma acomodez, vad programul de la anul si sper sa ne intilnim. Sa traiti!
clara39:
bine ai venit....
Smaranda:
E timpul sa ma prezint si eu : sunt Elena, din Constanta, bine v-am gasit :kissing: !
Prima actiune - Sibiel. Inca nu stiu daca sa vin cu masina proprie sau sa vin cu microbuzul din Bucuresti - aceasta varianta presupune sa ma aduca cineva din Constanta pana la Agip si nu prea imi iese combinatia .
Abia astept sa va cunosc , este deja o experienta interesanta pentru mine .
admin:
Bine ati venit - tuturor celor noi! Va urez asta dintr-un loc minunat, acolo unde petrecem una dintre cele 30 de excursii, vacante si evenimente din 2015: Coasta Amalfi si Sardinia. Ma bucur sa va cunosc aici, urmeaza sa ne intalnim si la actiuni... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă