Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
ggabibadea12:
Buna seara ,
M-am inscris in excursia din Italia - Amalfi . Este prima participare cu SC asa ca nu cunosc modul de derulare al actiunii-si nu ma refer la program ,care este afisat. Ma refer la : intalnire, documente de calatorie, detalii zbor/cazare etc. Multumesc pentru intelegere !
almi_gabi:
Buna Gabriela, bine ai venit.
Din cate inteleg te-ai inscris la excursia din Sardinia. Mai multe detalii gasesti pe topicul dedicat acestei excursii (click pe link :) )
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1736.0.html
Plecarea va fi de pe aeroportul din Bucuresti. Ora exacta si punctul de intalnire il va preciza Gigi cu 2-3 zile inainte de plecare.
Daca mai vrei lamuriri cred ca mai bine continuam discutia pe acel topic.
ada81:
Buna dupa cum scrie si subiectul ar trebui sa ma prezint. Abia am descoperit acest site si sunt bucuroasa deoarece m-am saturat sa merg singura in excursii sau sa ma rog de prieteni sa ma insoteasca . Sper ca in curand sa ne si vedem face to face adica sa ma alatur si eu unei prime iesiri organizate de voi. Pana atunci voi fi prezenta pe aici cu regularitate pentru a vedea postarile voastre .
Mihaela-Rodica:
Buna seara
Sunt Mihaela , am dat de voi pe fb numai stiu cum si m-am inscris pe forum si site. Ma bucur pentru ca ai avut aceasta initiativa si abia astept sa ne intalnim . Sunt divortata de 3 ani , ma simt foarte bine cu mine , am ffff multi prieteni ....tocmai am venit dintr-o vacanta in Creta ....unde m-am simtit excelent ..as mai fi ramas o saptamana ...
Sa avem succes si inspiratie!
Florin1968:
Buna, Mihaela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă