Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (46/932) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Iulie 2010, 14:06 ---In acest moment , ultimul inregistrat/a , este 'drypromsOrere " , doresc sa-i adresez un " Bun venit " alaturi de intrebarea, ce inseamna id/ul ales  ??? :)

--- Terminare citat ---

Catherinna, numele asta si altele de impronuntabile, nu sunt conturi reale, ci conturi spam. Ele sunt sterse pe masura ce apar. Voi incerca sa iau o masura sa limitez inregistrarea lor, pentru ca apar mai repede decit le pot eu sterge.

Catherinna:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 12 Iulie 2010, 14:27 ---
--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Iulie 2010, 14:06 ---In acest moment , ultimul inregistrat/a , este 'drypromsOrere " , doresc sa-i adresez un " Bun venit " alaturi de intrebarea, ce inseamna id/ul ales  ??? :)

--- Terminare citat ---

Catherinna, numele asta si altele de impronuntabile, nu sunt conturi reale, ci conturi spam. Ele sunt sterse pe masura ce apar. Voi incerca sa iau o masura sa limitez inregistrarea lor, pentru ca apar mai repede decit le pot eu sterge.

--- Terminare citat ---

Multumesc frumos, ce pot sa mai zic, imi pare rau pentru deranj sau imi pare bine ca le stergi  :)

Inquisitor:
Bonsoar.

licya:
Welcome, willkommen, Inquisitor!  :-*

Saturnianul:
Bine ai venit, @Inquisitor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă