Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Monicuta:
Multumesc de bun venit! Wonderland
Multumesc mult si pentru sfaturi. Pe forum voi petrece mai mult timp dupa 27 mai cand voi reveni din concediul de odihna. Pentru mine este deja o schimbare, am venit de la spital ( serviciu! ) si primul gand a fost la forum...
Am vazut ca sunt persoane care desi sunt inscrise de mult timp nu au avut inca curajul de a se inscrie la vreo actiune . Eu am o experienta de acest gen ( un circuit in Turcia cu o agentie de voiaj din Bucuresti si un grup neomogen in care eram singura) si totusi am cele mai frumoase amintiri din toate calatoriile de pana acum. Cred ca fiecare trebuie sa se bazeze pe intuitie, odata ce s-a inscris intr-o astfel de comunitate, cum este aceasta si sa gandeasca pozitiv.
Pe final as dori sa mentionez ca azi noapte nu eram la serviciu ci acasa...Am ceva emotii inainte de acest concediu cum sigur o sa am si inainte de plecarea in Cheile Nerei.
O zi buna tuturor SC!
admin:
Bine ati venit! - tuturor celor nou intrati. Sper sa ne intalnim cat mai curand!
marycoray:
Buna Dimineata.
Ma numesc Mariana si sunt din Bucuresti.
Sunt divortata si ma aflu aici pentru a cunoaste oameni noi si de a petrece timp placut in actiunile organizate de admin.
Din ce am citit pana acum, imi doresc sa pot sa merg in cat mai multe excursii oraganizate aici. M-am inscris deja intr-o drumetie si sper sa fie bine.
Abia astept sa va cunosc.
O saptamana frumoasa tuturor
wonderland:
Buna, si aici, marycoray,. Iti doresc sa reusesti sa mergi in toate excursiile pe care ti le doresti!. Cu siguranta va fi bine, nu-ti fa griji. Ai sa cunosti oameni noi, asa cum iti doresti, iar drumetiile sunt intotdeauna reusite, pe aici. :flori:
Morphinum:
Salutare!
Ma numesc Doru si sunt din Alba Iulia. Am gasit site-ul si forumul cautand ceva pentru singles, deoarece la toate agentiile gaseam numai oferte pentru 2...asa ca impreuna cu bunul prieten Google am dat de voi. Imi place ceea ce faceti si vreau sa fiu cat mai activ, atat cat imi permite serviciul. Sper sa ne cunoastem cat de curand :).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă