Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (435/933) > >>

wonderland:
pai, chiar era funny. cred ca si eu eram distrata, in dimineata respectiva  ;)

Stefana Marmureanu:
Salut,
Sunt nou inscrisa.
Numele meu este Stefana Marmureanu, am 40 de ani, locuiesc in Bucuresti  si lucrez la institutul Cultural Roman.
Imi pare bine ca exista acest site si posibilitatea de a intalni oameni draguti cu care sa faci tot felul de evenimente interesante. Sunt fan excursii. Am sa ma uit pe site sa vad ce as putea face in aceasta vara.
E-mail-ul meu este stefanaoana2003@yahoo.com si abia astept sa ne cunoastem mai multi.
 :)

Jester:
Buna, sunt din Cluj si am 30 de ani. Sunt single, si m-am cam saturat de starea asta. Ma gandesc ca si multi dintre voi, daca nu chiar toti. Sper sa particip si eu la ceva actiuni, macar de week-end.

Monicuta:
Buna!
Numele meu este Monica, sunt de profesie biochimist, locuiesc in Pitesti si astazi mi-am achizitionat primele mele bete de trakking. Daca cineva doreste sa-i imprumut unul pe Cheile Nerei il rog sa-mi scrie pe adresa : mateiescum@yahoo.com.
Nu sunt o impatimita a calculatorului, momentan nu pot sta pe forum atat cat mi-as dori, dar ma bucur ca exista o astfel de comunitate. Felicitari celor ce au pus bazele ei si celor ce o compun si o fac sa creasca de la an la an.
Stiu ca mai este mult pana in august dar as dori sa ma aveti in calcul pentru microbuzul de Bucuresti.
Numai bine si noapte buna!!!

wonderland:
Bine ai venit. Ce frumos, Monicuta, sa intri direct cu o oferta de ajutor :)
Nu exista nicio obligatie sau un timp minim de stabilit de petrecut pe forum.
Doar un set de...responsabilitati  ;D, care duc mai departe munca lui Gigi si sprijina organizarea eficienta.
- sa alegi excursia potrivit dupa ce  ai citit cu atentie prezentarea si specificul
- sa urmaresti informatiile postate de Gigi la topicul excursiei la care te-ai inscris. (asa vei vedea si cand e momentul sa te inscrii pe listele de microbuz, de ex, sau afli lucruri importante de stiut inainte de a pleca de acasa)
- sa intri intr-un minim de comunicare cu viitorii parteneri de excursie si sa postezi o impresie dupa :)

In rest, fiecare dupa timp si disponibilitate.
Bun venit tuturor celor noi. Enjoy!

Gigi a creat contextul, noi avem pretextul, dar, de la un moment dat incolo, conteaza mult si ce facem noi, cei care alegem acest context construit cu migala, pasiune si efort. :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă