Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
corina17:
Buna seara, sunt Corina din Bucuresti am un baiat de 21 de ani sunt divortata de 11 ani. Desi m-am inscris de vreo cativa ani aici nu am gasit ragazul sa ma prezint asa cum o fac acum. Maine insa plec in prima calatorie alaturi de voi si desi nu cunosc pe nimeni, sunt convinsa ca ma voi simti bine alaturi de o echipa de profesionisti precum si de ceilalti participanti. Vremea se pare ca tine cu noi asa ca debutul este de bun augur. O seara placuta va doresc!
wonderland:
Stii cum se spune: Cel mai bun moment sa se intample ceva, e atunci cand se intampla. Ai ales o super excursie pentru debut :thumbup:
adrian.aslau:
--- Citat din: wonderland din Joi, 08 Mai 2014, 08:20 ---Stii cum se spune: Cel mai bun moment sa se intample ceva, e atunci cand se intampla. Ai ales o super excursie pentru debut :thumbup:
--- Terminare citat ---
LOL ... bine a zis, cine a zis, cand a zis si ce-a zis :) (wonderland, sper sa nu te superi, mi s-a parut doar foarte comica remarca ta si am cautat una la fel)
wonderland:
Asa a sunat? ;D
De fapt, varianta originala este: Orice moment in care se incepe este momentul corect :))))))
extras din 4 legi ale spiritualitii in India,(http://drumuricatretine.wordpress.com/2010/12/20/4-legi-spirituale-in-india/), care au devenit si principii in organizarea Conferintelor bazate pe metoda Open Space.
Toate 4, impreuna si separat, sunt piese de rezistenta in dezvoltarea unei atitudini pozitive in abordarea vietii. :)
adrian.aslau:
Ahhaaaa, acum am inteles. Aparent m-am trezit mai distrat in dimineata aceasta si cand am citit postul mi-a sunat asa mai "funny". Oricum, interesante cele 4 legi, uite am mai invatat ceva nou.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă