Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Buna seara lorenna si bine ai venit! :)
Aica:
Salut,
V-am descoperit intr-un moment in care constat cu bucurie si interes ca exista o astfel de comunitate.
Bucurie - pentru ca exista oameni care traiesc cu placere "singuratatea" si interes pentru excursiile pe care le vom face impreuna.
Maine achit avansul pentru excursia la Cozia :happy: - azi nu mai am timp sa ajung ...
O scurta prezentare: sunt din Bucuresti, am 46 ani..... mai departe va las pe voi sa ma cunoasteti!
Nu sunt o persoana foarte activa in zona virtuala, dar cine stie, poate voi deveni! :giggle:
camelia silvia:
Hello! Va urmaresc de mult, dar n-am fost cu voi niciodata (pana acum!). Sunt mega pasionata de calatorii. Calatoresc cu cei dragi, cu prietenii si chiar singura. Anul trecut am stat la Londra singura-singurica timp de o saptamana si a fost grozav. Mi-am facut programul de vizitare dupa bunul plac si-am batut Londra de la un capat la altul. Poti sa fii singur si sa-ti plangi de mila sau poti alege sa faci ce-ti place. Retineti: singuratatea nu e o boala, un handicap sau o rusine. E doar o stare de fapt pe care tu trebuie sa o modelezi cum vrei. Daca propunerile voastre de vacanta vor fi tentante, nu voi ezita sa va insotesc. Tinem aproape! :)
Laur:
Se pare ca eu sunt "comitetul de primire" de data asta, asa ca va urez bun venit si spor la citit, apoi la scris. :flori:
cristinaB:
Buna, sunt Cristina ..sunt din Brasov si am 42 ani!
Conceptul SingleCapm mi se pare super si ma bucur ca v-am gasit!
Sper intr-o lunga prietenie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă