Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (415/933) > >>

admin:
Georgiana, la 26 de ani nu poti vorbi de singuratate... :) Nimeni cred din cei de aici nu pot spune despre ei ca sunt singuri...Suntem inconjurati de oameni, traim in medii in care interactionam, deci nimeni nu e singur si nu traieste in singuratate. Am intalnit aici persoane cu o viata sociala extraordinar de plina, sunt inconjurati de prieteni, se distreaza, calatoresc, ies la teatru, la plimbare...numai singuri nu pot fi numiti...Am vazut in schimb familii izolate, fara amici, care si-au tras un paravan si si-au izolat cuplul in asemenea masura incat nu mai comunica decat intre ei. Si mai grav, sunt enorm de multe familii in care cei doi nu mai resusesc sa gaseasca ceva in comun, stau impreuna doar de convenienta. Acestia sunt singuri cu adevarat. Nu reusesc sa aiba o viata sociala, au conveniente si tabieturi care-i tin departe de prieteni...Faptul ca nu formezi un cuplu, asta nu inseamna ca traiesti in singuratate. Mai mult, la tine si la Joy e cu totul altceva...Aveti cea mai frumoasa varsta, aveti toate atuu-rile de a va bucura, aveti toata viata inainte...

frankfurt:
Cata dreptate ai Gigi !
Ai facut o radiografie exacta a ceea ce inseamna singuratate in doi.
Este mult mai groaznic sa fi singur in doi decat sa fi intradevar singur.

Idana:
Bine v-am gasit ! Sper ca am postat unde trebuie, inca nu sunt sigura ca la "quick reply" trebuia sa o fac, dar iata : am 42 de ani, o fiica de 18 ani, sunt single de ceva vreme si locuiesc in Alba

admin:
Foarte aproape de Sibiu si mai ales de Sibiel si Gura Raului, acolo unde se desfasoara mai multe actiuni in 2014! Bine ai venit Idana!  :)

Miki:
Bun gasit!
Sunt Miki, am 42 de ani, locuiesc singura de la 19 ani si de o buna bucata de vreme stau in Bucuresti. Nu am fost casatorita niciodata, desi am avut in intentie dintotdeauna, insa cursul vietii mele nu a fost si nu este unul tipic si fac eforturi in mod constant ca sa accept aceasta situatie.
Ma bucur foarte mult ca v-am descoperit fiindca, dupa o perioada in care mergeam in strainatate de doua-trei ori pe an, in ultimii doi ani renuntasem sa mai calatoresc din cauza faptului ca nu vad niciun farmec sa nu ai cu cine sa imparti ceea ce descoperi vizitând alte meleaguri.
Felicitari pentru aceasta initiativa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă