Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
frankfurt:
La Carnaval poate nu (avand in vedere ca nu sunt vreun Fred Astaire si nici macar John Travolta) dar la SPA in Ungaria sau la Cozia vin cu siguranta.
Pana atunci o sa vreau sa petrec un wekend la Sibiu si voi apela la tine pentru o camera SINGLE la pensiunea ta.
admin:
Esti binevenit! Doar sa nu fie intre 3 februarie si 3 martie, este totul plin...Si sa stii pt Carnaval nu trebuie sa fi un dansator celebru, nici macar unul obisnuit...Carnavalul e o forma de a ne manifesta, bucura, distra, sub o ...masca. Care de cele mai multe ori te face sa intri in personajul in care te maschezi...Deci destul de cu mult haz sa fi intr-o sala si sa petreci cu puscariasi, vrajitoare, printese, tiganci, etc Petrecerea nu inseamna neaparat si dans...De aia suntem oameni inteligenti sa ne putem distra si altfel... si chiar in situatia in care toata lumea se batzaie, este simplu s-o faci si tu... ;D Numarul meu il stii de la contacte, ma poti suna cand doresti...Acum sunt prin jurul casei...
Laurie:
Hello!
Eu sunt Laura, am 24 de ani, sunt din Bucuresti si tocmai am descoperit acest concept de 'singles camp' care mi se pare foarte interesant.
wonderland:
--- Citat din: admin din Luni, 06 Ianuarie 2014, 14:39 ---Si sa stii pt Carnaval nu trebuie sa fi un dansator celebru, nici macar unul obisnuit...Carnavalul e o forma de a ne manifesta, bucura, distra, sub o ...masca.
--- Terminare citat ---
:)chiar incepeam sa imi fac griji ca nu e Carnaval ci Competitie de dans :magic:
Buna Laura. E cum pare :)
Joy:
Buna tuturor!
Numele meu este Georgiana, am 26 de ani si sunt din Bucuresti. Ma bucur ca m-am alaturat comunitatii Singles Camp. :) Pentru mine, asumarea singuratatii este un act de curaj si sunt fericita sa descopar ca aici sunt oameni care se sustin reciproc, isi petrec timpul in mod placut si au mereu zambetul pe chip.
Astept cu nerabdare sa ne cunoastem!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă