Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (402/933) > >>

wonderland:
salutare si bună intrare. nu cred că suntem chiar un grup. mai degrabă o...mulțime ;D.
dar se fac și grupuri, câte unul pentru fiecare excursie.
oricum esti binevenită  :flori:

Karina:
Buna seara!

Ma bucur ca m-am alaturat grupului si acestui proiect! Astept cu nerabdare sa ne cunoastem...poate de Revelion, daca gasesc loc... :magic:

admin:
Vad ca cei vechi deja au facut urarile de bun sosit, va spun si eu "bine ati venit!"

meldys:
 Salutari tuturor!
  Poate am inteles putin gresit scopul acestui site, ma gandeam totusi daca din cei noi macar nu sunt persone interesate in iesiri la teatru, concerte, intalniri pe teme de discutii, etc. Este f frumos sa avem ocazia sa ne gasim aici, dar idea de a adauga inca celor suficiente ore petrecute in fata calculatorului nu este atat de atragatoare. De asemenea, am putea cumva adauga mai multe excursii scurte de weekend, vad ca nu sunt trecute in planul pe 2014 :), se intampla ad-hoc cumva? Eu as fi dispusa sa ma ocup de logistica unor astfel de evenimente. Sunt revenita de curand in Bucuresti, si majoritatea amicilor vechi au deja familie si responsabilitati.

nickescool:

--- Citat din: meldys din Vineri, 29 Noiembrie 2013, 17:07 --- Salutari tuturor!
  Poate am inteles putin gresit scopul acestui site, ma gandeam totusi daca din cei noi macar nu sunt persone interesate in iesiri la teatru, concerte, intalniri pe teme de discutii, etc. Este f frumos sa avem ocazia sa ne gasim aici, dar idea de a adauga inca celor suficiente ore petrecute in fata calculatorului nu este atat de atragatoare. De asemenea, am putea cumva adauga mai multe excursii scurte de weekend, vad ca nu sunt trecute in planul pe 2014 :), se intampla ad-hoc cumva? Eu as fi dispusa sa ma ocup de logistica unor astfel de evenimente. Sunt revenita de curand in Bucuresti, si majoritatea amicilor vechi au deja familie si responsabilitati.

--- Terminare citat ---

Welcome in a club :) Meldys,o sa ti raspunda cat de curand cei din Bucuresti,,,,   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă