Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (400/933) > >>

admin:
Cu bucurie Mayra, bine ai venit!

doruri_verzi:
Bun gasit oameni singuri si puternici!
Tanjesc dupa echilibrul,determinarea si impacarea lina pe care o emanati multi dintre voi. Eu sunt inca la oarecare distanta de oaza aceasta indepartata si ferita de furtuna.... sunt chiar in mijlocul aceastei furtuni- a parasirii, a faptului ca duminicile dor si nu mai sunt duminici, a linistii tiuitoare si sfredelitoare dupa ce copiii adorm, a unei Taine mari si de necuprins ce a fost calcata in picioare,a neputintei mele in fata durerii copilei mari, a plansului ei matur si sfasietor dupa tatal ei, care e in intr-o incursiune catre regasirea sinelui in apropierea altor personaje feminine. E abia noiembrie, insa gandul Craciunului neampartasit, a darurilor deschise cu lacrimi in coltul ochilor sau doar a sufletului ma sufoca si ma innegureaza. Am ales sa va aleg :) sub forma unui spital...de suflet...si sa va vizitez pentru ca am multe doruri...verzi  :)...dor de inmugurire si respiratie cu miros de primavara.
Bucurii sa aveti si tihna unor zile luminoase!

wonderland:

--- Citat din: doruri_verzi din Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 14:09 --- Am ales sa va aleg :) sub forma unui spital...de suflet...

--- Terminare citat ---

doruri_verzi, realitatea are prostul obicei să ia forma imaginii din mintea noastră. când aud spital, fie si unul de suflet, îmi apar în minte oameni în pijama, palizi, conectați la perfuzii și alte fire, gemând de durere...
hai să ne gândim mai degrabă la un...centru de refacere, de detoxifiere, unde oamenii se duc mai curând să se relaxeze si să învețe noi moduri de a trăi sănătos :whistle:
Se pare că ai trecut printr-o perioadă grea. important e să o lași să treacă. până la urmă, grijile legate de viitor nu fac decât să ne sporească neliniștea zilei de azi.
E un noiembrie cald și luminos, totuși ;)

Bun venit, tuturor!

gabi_nico:
Buna ziua!
Probabil echilibrul acela vine in timp. Normal ca nu cred ca nu vor exista si pasi inainte si inapoi.
Inca lucrez la el, trebuie sa imi reuseasca, daca nu, sunteti voi sa ma ajutati.
 :-*

adrianamihaela:
bun gasit, oriunde v-ati afla! sunt Adriana si de abia astept sa va cunosc indeaproape povestile, caci eu vin inspre voi fara a fi ranita (nu cred ca mai poate cineva sa o faca), si cu dorinta de a va convinge ca nu ne valideaza nimeni, decat noi pe noi, ca fericirea si bucuria sunt ale noastre de la parintii nostri, si ca nu vine nimeni sa ni le dea sau sa ni le ia. .. si cand are chef sa plece. cu ele ... si iar sa mai vina si tot asa....
 capul sus, dragilor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă