Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Bine ai venit Radu! Deci o sa am concurenta la postul de DJ... ;D ;D ;D Ahhh de cand asteptam pe cineva care sa ne puna muzica... :dance: :thumbup: *|*
DJ_RADU:
--- Citat din: admin din Marți, 29 Octombrie 2013, 11:12 ---Bine ai venit Radu! Deci o sa am concurenta la postul de DJ... ;D ;D ;D Ahhh de cand asteptam pe cineva care sa ne puna muzica... :dance: :thumbup: *|*
--- Terminare citat ---
Ca sa fiu modest ... doar din 1984 colectez muzica :D :thumbup: Si cam sunt pasare de noapte :P
cristina:
Buna tuturor...ce de oameni singuri :o....Eu sunt Cristina, am 31 de ani impliniti ( dar imi place sa spun ca am 25 :angel:). De ce sunt singura? Nu stiu exact sa va spun...n-a fost sa fie pana acum, desi toata lumea se mira cum de sunt singura...in definitiv asta cred ca, conteaza mai putin...Despre mine ... sunt comunicativa, imi place sa calatoresc, imi place sa dansez, fac sport, iubesc teatrul, sunt ambitioasa, sunt perfectionista si cam atat ca o sa sune a matrimoniale. :ban:
Sper sa cunosc oameni frumosi pe acest site. Bine v-am gasit! :flori:
silviu:
bine ai sosit! :flori: eu am multi ani impliniti :( si tare as vrea sa mai am 25.
VioletaD:
--- Citat din: silviu din Joi, 31 Octombrie 2013, 16:37 ---bine ai sosit! :flori: eu am multi ani impliniti :( si tare as vrea sa mai am 25.
--- Terminare citat ---
Eu zic ca ai 25 si citeva luni (intre una si 350, acum ce mai conteaza?)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă