Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (395/933) > >>

VioletaD:
Bine, atunci declar oficiala meseria de musafir. Si, daca gazdele stau prin Caraibe, cu atit mai bine.

nickescool:

--- Citat din: VioletaD din Marți, 22 Octombrie 2013, 17:17 ---Buna, sunt Violeta, locuiesc in Bucuresti si ma bucur sa va cunosc. M-am inscris deja la Revelion si abia astept sa ne si vedem. Sunt o calatoare prin defintie si ma intreb de ce inca in nomenclatorul ocupatiilor din Romania nu exista meseria de turist, pentru care declar fara falsa modestie ca sunt supracalificata! :-)

--- Terminare citat ---
Buna Violeta si bine ai venit in club :) !
Eu te cred pe cuvant ca esti calatoare prin definitie, ca esti  turista  supracalificata , dar as si dori sa ne demonstrezi lucrul acesta, Astfel dam credibilitate mai mare site -ului si membrilor SC. Cer prea mult? :)

VioletaD:
Negresit! Ne vedem la Revelion sa ne masuram in supercalificari? :-) nu de alta, dar pina atunci sunt plecata...

dutchessa:
buna seara gigi,
buna seara tuturor,

abia am aflat de acest site, si cred ca voi participa la un moment dat la o actiune propusa...sper sa fie cat de curand...si sper sa ma simt bine cu voi.

:flori:

DJ_RADU:
Buna ziua !!!

Subsemnatul, Radu-Mircea, nascut, crescut si rezident in Bucuresti, declar pe proprie raspundere si nesilit de nimeni, ca sunt singur ;D .

Ma bucur ca am gasit aceasta comunitate, bineinteles cu ajutorul unui alt membru important al acestui grup  :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă