Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Onix:
Dar....bine ca v-am gasit ! :)
gp_online:
Bună tuturor!
Mă bucur că există şi la noi astfel de iniţiative şi sper ca se va dezvolta mai mult pe viitor. De ceva vreme căutam o posibilitate de a pleca în concediu cu alte persoane singure ca şi mine si astfel am gasit site-ul dumneavoastră.
Deşi am divorţat din luna februarie a acestui an, nu m-am simţit cu adevărat singur, având părinţii aproape, veri şi prieteni apropiaţi. Dar cu toate acestea simt uneori că sunt doar eu cu mine, dacă mă inţelegeţi...deşi sunt sociabil(gemeni) şi îmi place să fac parte dintr-un grup.
Îmi place să călătoresc şi deaceea cred că singles camp mi se potriveşte ca o mănuşă. O singură nedumerire aş avea, care este media de vârstă a membrilor?
Music for your soul ;):
Stereophonics - Maybe Tomorrow
CristianT:
--- Citat din: gp_online din Duminică, 13 Octombrie 2013, 16:57 ---mi place să călătoresc şi deaceea cred că singles camp mi se potriveşte ca o mănuşă. O singură nedumerire aş avea, care este media de vârstă a membrilor?
--- Terminare citat ---
SUNTEM OAMENI SERIOSI: media e cam de 53-58 de ani! :2funny:
wonderland:
Bine că n-ai scris 51,3 :tomato:
cu niste cifre așa exacte, e greu să-și dea seama cineva, mai ales un newbie în tatonare,dacă glumești sau chiar așa așa e :D
btw tu așa crezi, că doar la 53-58 ani oamenii pot fi seriosi :D?
dianna:
Radem, glumim, dar eu chiar cred ca asta poate fi un mic soc daca cineva are 20 si un pic, hai 30 de ani si se asteapta la un grup cam de aceeasi varsta. Oricat de comunicativa, deschisa si optimista ar fi acea persoana, e bine sa fie pregatita pentru o medie de varsta ceva mai mare. Asta e parerea mea ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă