Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Liliana Constanta:
Buna seara tuturor! Ma numesc Liliana si sunt din Constanta. Lucrez in domeniul asistentei sociale si cel mai des, munca imi ocupa tot timpul. Am auzit de comunitatea voastra si m-am gandit ca ma potrivesc profilului. Asadar m-am inscris si sper sa ne cunoastem curand!
wonderland:
Bine ai venit, Liliana! Si timp de bucurie să ai!
rokos:
--- Citat din: Liliana Constanta din Vineri, 13 Septembrie 2013, 19:20 ---Buna seara tuturor! Ma numesc Liliana si sunt din Constanta. Lucrez in domeniul asistentei sociale si cel mai des, munca imi ocupa tot timpul. Am auzit de comunitatea voastra si m-am gandit ca ma potrivesc profilului. Asadar m-am inscris si sper sa ne cunoastem curand!
--- Terminare citat ---
Bun venit :)
adina85:
Buna ziua tuturor!
Si eu sunt noua pe-aici
Poate o sa radeti de mine sau ,poate nu , daca v-ati confruntat si voi cu problema mea de "single"- am cautat mult si bine o cazare undeva , oriunde in Romania asta in regim de single dar nu neaparat, adica o camera dubla dar pentru 1 persoana fara sa platesc OBLIGATORIU sau NEAPARAT cat pentru 2 persoane sau , in cel mai rau caz, sa platesc cat pentru 2 plus taxa de single ....e chiar asa de pus la zid omul singur in Romania sau e clasificat la "omul negru"??? ???...
.anyway, imi doream sa cunosc oameni noi asa, va multumesc ca existati ;) :)
rokos:
bun venit, Adina! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă