Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
adda:
Bun venit tuturor !!! :flori:
adda:
--- Citat din: nidaca din Duminică, 25 August 2013, 17:40 ---bine ai venit Camelia, esti mai hotarata decat mine ... deja te-ai inscris
--- Terminare citat ---
--- Citat din: nidaca din Joi, 22 August 2013, 18:51 ---... testarea decurge bine, pana acum nota mare ... sa vedem si pe mai departe. nu ma hotarasc daca sa fie intre 1 si 5 sau intre 1 si 10.
--- Terminare citat ---
nidaca...pai ce mai astepti? inscrie-te si tu!! ca sa fie testare si in offline nu numai online...sigur o sa dai calificative de 10 apoi ;D
nidaca:
--- Citat din: adda din Duminică, 25 August 2013, 20:16 ---nidaca...pai ce mai astepti? inscrie-te si tu!! ca sa fie testare si in offline nu numai online...sigur o sa dai calificative de 10 apoi ;D
--- Terminare citat ---
ma mai invart o perioada pe forum, n-am terminat cu testele. pe urma ma inscriu si eu la ceva ...
wonderland:
cand simti, ce simți, cum simți... așa e cel mai bine. doar nu pune nimeni nici o...presiune (de termene sau alte conditionări) ;)
corona:
Buna seara si bine v-am gasit. Sunt si eu printre cei noi inscrisi in SC. A functionat si la mine principiul vazut/placut/inscris si sper ca nu voi fi dezamagita. M-am inscris si la "Sarbatoarea recoltei". Astept cu nerabdare sa va cunosc.
O seara placuta tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă