Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (380/933) > >>

eEduard:

--- Citat din: lucian75 din Marți, 13 August 2013, 16:55 ---Bine v-am....regasit :)

poate am cam exagerat...insa cum am spus si mai inainte....de ceva timp am o stare proasta de irascibilitate amestecata cu amaraciune in suflet,singuratate...ce mai,cam toate ingredientele necesare ptr a fi dat peste cap foarte repede...

insa gata,mi-am invatat lectia,va avertizez de la inceput...poate o sa fiu prea agasant ptr unele persoane,poate o sa enervez pe altii prin prezenta mai agresiva pe forum...insa nu a fost decat un mijloc de a combate singuratatea,de a iesi din aceasta pasa proasta...stiu ca in mare parte numai de mine depinde totul...insa din pacate am obiceiul de a complica si mai mult situatii simple...

PS ...aprilie nu a avut intentii rele,si ea trece prin momente poate mult mai grele...si la starea prin care treceam nu mi-a trebuit prea mult sa rabufnesc...ii pare rau de ce s-a intamplat...dar oricum i-am promis ca nu scapa asa usor :P ma mai gandesc pana la prima ocazie in care poate ne inalnim :)

--- Terminare citat ---

Luciene...ce ți-o iei...! Mă lași singur așa...ha!? ;D

Aprilie vreau și eu....ce i-ai dat lui Luci de e așa vesel!  :blush:  :D

gabi_nico:
Buna ziua! Eu sunt Gabriela, sau Gabi mai pe scurt, sunt din Braila si m-am inscris de curand.

eEduard:
Ceao Gabi! Bine ai venit!  :flori:

gabi_nico:
Bine v-am gasit! Mai multe amanunte cum pot afla?

stefic:
gabi, cred ca depinde de amanunte. Si eu sunt noua. Am citit multe din postarile de pe forum si chiar par veseli oamenii astia, daca pot sa zic asa.
o sa vezi ca multi dintre ei sunt mai vechi pe forum si au multe postari si probabil se si cunosc intre ei.
eu m-am inscris la excursia pt sibiel (sf de septembrie) si probabil asta e pasul care trebuie facut si cel mai firesc. mers si socializat cat mai repede, ca o luam pe campii....

ne auzim!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă