Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (376/933) > >>

wonderland:
Ba să audă, să vadă, să simtă. El și toți bărbații lumii  ;D

Hei, v-ați luat o...cameră? =))
Dacă nu trebuia să plec acum acum, veneam si io după voi. Vă mutam din triplă în apartament :happy:

Have fun!

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 04 August 2013, 11:41 ---Lucian, fetele GetaD, Adda ți-au răspuns.
Mai adaug și eu, un răspuns mai ...direct la întrebarea ta indirectă :):

Singles Camp nu e un concept construit pe direcția dating, matrimoniale.
Nu că ar fi exclus sau interzis.
Am scris lung, întortocheat si cu paranteze - dar sper că ideea de bază e evidentă.

--- Terminare citat ---
Draga mea 'Woander', o expunere mai clara, argumentata despre conceptul+actiunile SC nici ca se putea!
I agree cap-coada :love: :love: :love:

mihaela1961:

--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 17:30 ---Copii...eu mi-am luat jucariile si m-am mutat pe chat...suntem  :offtopic: :giggle:

--- Terminare citat ---
Mda..acum am ajuns sa citesc si aici...
Ai dreptate, Adda...uneori putem fi  :offtopic:
Dupa cate stiu, din cei care participa in mod fizic la actiuni SC, o parte sunt aparitii meteorice.
Inclin sa cred ca viseaza sa gaseasca aici jumatatea aia ideala,ceea ce nu e imposibil, dar foarte putin probabil, nu mai reiau motivele expuse de Woanderland, a facut-o ea extrem de bine.Dezamagiti ca SC nu e o agentie matrimoniala...dispar.
Cei care au considerat ca acest concept al SC, cu oamenii lui si actiunile lui 'le vine manusa', au ramas fideli si macar de cateva ori pe an se inscriu la aceste actiuni(desigur in functie de distanta, timp liber, etc).
A nu se intelege ca am ceva impotriva agentiilor matrimoniale sau a altor actiuni gen 'cunoaste-ti jumatatea'.
Consider ca SC este o perioada de tranzitie, perioada din viata pe care o strabati singur, iar pentru acea perioada este MINUNAT sa gasesti oameni asemanatori cu tine, cu multi simti ca ai afinitati, oameni 'open-minded', civilizati, cu mult bun simt, cu o parte legi prietenii.

dianna:
Mai sunt si cei care dispar rapid pentru ca perioada lor de tranzitie a fost din fericire foarte scurta.

mihaela1961:

--- Citat din: dianna din Sâmbătă, 10 August 2013, 17:02 ---Mai sunt si cei care dispar rapid pentru ca perioada lor de tranzitie a fost din fericire foarte scurta.

--- Terminare citat ---
Corecta adaugarea  O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă