Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
adda:
"razboiul sexelor" era un fel de a spune, e clar ca vesnic vor exista discutii intre cele doua "tabere" ;D si tocmai de-aia am raspuns pt ca am observat tachinarea subtila si tintita din postarea ta. :giggle:
Cat despre Amazoane, sa le lasam totusi sa fie mit...multumesc in numele fetelor din SC pt admiratie :D
--- Citat din: eEduard din Luni, 05 August 2013, 19:33 ---Am zi eu că sunt timid?? :faint: ....Trebuie să mă abțin să mai dau din casă. :blush: Inhibițiile și complexele sălășluiesc în direcția opusă răspunsului meu și conceptului de single camp. ::)
--- Terminare citat ---
Ce ai vrut sa zici? ca nu inteleg . mai da din casa putin ;)
eEduard:
--- Citat din: adda din Luni, 05 August 2013, 20:07 ---Ce ai vrut sa zici? ca nu inteleg . mai da din casa putin ;)
--- Terminare citat ---
Simplu, cum am zis și mai sus, tu devi romantică eu mă inhib sau devin timid, tu nu ești romatică (concept single camp)...atuci mă descurc și nu mai am de ce să fiu timid. ::) Bine, dacă suntem în tabără și eu sunt depășit grav numeric de femei puternice și independente (să nu zic Amazoane, am stabilit că nu e voie :) ) sau de oricare alt fel, nu promit că nu....în fine, trebuie să am grije să nu aibă Geta roșii prin preajmă. :faint:
adda:
aaa...am inteles...
dar ai grija ca in SC barbatii fiind in minoritate...nu prea scapa, mai ales la petreceri, cand sunt multi se mai fofileaza, da cand sunt putini... ;D ;D
oricum, avantajul e de partea voastra, visul oricarui barbat...sa fie inconjurat de femei ;D
da nu patesti nimic rau.. ;) :P stai linistit, poate iti place :D
Geta D:
--- Citat din: eEduard din Luni, 05 August 2013, 20:41 ---Simplu, cum am zis și mai sus, tu devi romantică eu mă inhib sau devin timid, tu nu ești romatică (concept single camp)...atuci mă descurc și nu mai am de ce să fiu timid. ::) Bine, dacă suntem în tabără și eu sunt depășit grav numeric de femei puternice și independente (să nu zic Amazoane, am stabilit că nu e voie :) ) sau de oricare alt fel, nu promit că nu....în fine, trebuie să am grije să nu aibă Geta roșii prin preajmă. :faint:
--- Terminare citat ---
tu timid si inhibat?! :2funny:
sa stii ca tin minte si voi avea rosii la mine ca sa afli ca sunt eu... :pleasantry:
eEduard:
--- Citat din: adda din Luni, 05 August 2013, 20:55 ---dar ai grija ca in SC barbatii fiind in minoritate...nu prea scapa... ;D ;D
--- Terminare citat ---
Emm..umm....:faint:
--- Citat ---oricum, avantajul e de partea voastra, visul oricarui barbat...sa fie inconjurat de femei ;D
--- Terminare citat ---
La mine e coșmar, eu vreau să fiu înconjurat de o singură femeie...dacă mai e și ca voi... :love:
--- Citat ---da nu patesti nimic rau.. ;) :P stai linistit, poate iti place :D
--- Terminare citat ---
Acum tu folosești stereotipuri și mă consideri superficial :P...dacă fac tensiune? Nu e rău? :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă