Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Ayouni:
@buzz, putem sa facem si o intalnire la buzau... crangul este minunat! vulcanii noroiosi la fel... tabara de la magura, ceva deosebit!
cameliagabriela:
bine ati venit @danamari, @buzz,
ati venit in locul cel mai potrivit
francesca777:
Bine ati venit printre noi..@danamari,@buzz....si eu am fost asa..."cu frana de mana trasa" la inceput insa...risipiti chestia asta....gasca e minunata aici...have fun alaturi de noi... ;)
buzz:
wow ce primire !
Eu va astept pe toti!
Suntem recunoscuti pentru covrigii de Buzau,Carnatii de Plescoi,Iahnia cu ciolan,Tuica de Buzau,Podgoriile Buzaului: Merei, Pietroasele, Zoresti, Cernatesti, Ramnicu Sarat, Zarnesti ,Sarata Monteoru,manastirea Ciolanu, tabara de sculptura de la Magura, muntele de sare de la Meledic, focul viu de la Lopatari, superba localitate Gura Teghii, muzeul chihlimbarului de la Colti...Si ca sa nu uit ca tot in jud. Buzau a fost descoperit tezaurul de la Pietroasele care continea faimoasa Closca cu puii de aur.
va face cu ochiul?
danamari:
Mie da!!!eu sunt dana,din Craiova si am 27 ani:)Bine -am gasit!Multumesc pentru urasi!sunt convinsa ca sunteti cu totii ff draguti!Va pup1!Cine imi poate da si mie detalii despre ce s- intamplat de cand s-a infiintat situl?un rezumat micut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă