Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (370/933) > >>

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Duminică, 04 August 2013, 18:24 ---Nu e așa cumplit dacă aplici tactici militare de diversiune cu sărbătorile...prinzi un prieten, doi, și îi terorizezi!!  :angel:

--- Terminare citat ---

Eu imi terorizez prietenele in cursul anului.  :hammer:

adda:
Bine ai venit Angela!

angelaR:
Multumesc pentru primire! Sunteti gazde bune. Mi-ati inseninat un pic viata. Am inceput deja sa-mi fac planuri de vacante. Sper sa ne cunoastem iar pana atiunci sper sa mai schimbam pe aici impresii, ganduri, sfaturi.... Toate cele bune...tuturor!

lucian75:
mda,sunt putin dezamagit de coonceptul adoptat de single camp...ce pare mai degraba o fuga din calea singuratatii intr-un refugiu temporar...dar ce se intampla dupa ce se termina cele cateva clipe efemere si te intorci inapoi la viata de care tot incerci sa scapi?e de ajuns cateva zile de ..putina amagire ptr a putea continua aceeasi viata in singuratate de care incerci sa scapi?poate nu am dreptate deloc,poate este o farama de adevar...insa imi place sa spun ce gandesc chiar daca poate uneori gresesc...daca este asa puteti impusca mesagerul,oricum cea mai mare parte din mine este moarta de ceva vreme...insa o mica parte se tot incapataneze sa lupte ptr a schimba situatia...sa redea acea speranta demult uitata...si cand in sfarsit de intampla asa ceva,apare iar cate ceva ce face totul sa se prabuseasca si mai mult...

cand am gasit acest loc m-am gandit la ceva...ptr ca sa se nasca o relatie e nevoie de o punte de legatura care sa uneasca 2 persoane...single camp putea fi acest lucru,ptr inceput cel putin...iar intr-un mediu colectiv te simti mai relaxat,atunci poti cunoaste pe cineva tot mai bine...si incet incet daca apar si alte lucruri comune ce leaga 2 persoane...se poate naste ceva...un lucru care conceptul actual singlecamp se pare ca nu prea intereseaza...ba dimpotriva se si specifica ca asa ceva nu este de dorit...sunt alte lucruri mai importante...

"De aceea mi s-a părut important să subliniez chiar pe prima pagina a site-ului că nu este un club de matrimoninale", spune Gheorghe Cândea. Chiar şi aşa, proiectul nu a fost lipsit de surprize. „S-a întâmplat ca doi membrii SC să se îndrăgostească şi să formeze un cuplu, dar asta a fost o excepţie", spune Gheorghe Cândea. De altfel, cei care vin în club ca să-şi caute partener pot fi dezamăgiţi. „Suntem singuri pentru că vrem să fim singuri şi nu căutăm partener de pat. Cei care vor un iubit/ o iubită ar trebui să meargă direct pe site-urile de matrimoniale", specifică Gheorghe, un membru al SC."

De ce totul pare a se rezuma numai la sex...si nu cautarea unui partener de viata in primul rand...deci acele randuri de mai sus m-au facut sa ma simt ca si cum mi s-ar fi spus...tu vrei sex,du-te mai bine la "casele de toleranta" ...
asa ati ales sa fie conceptul singlecamp,poate aveti dreptate...insa diferenta fata de agentiile matrimoniale putea fi una enorma,acela de comunicare intr-un mediu cat mai natural...

eEduard:
Emm! Nu cred că single camp e tabără de călugări :whistle:....dacă e, sunt în looocul greșit, tocmai am fost promovat pe post de Lucifer. oO  Să presupunem că se întâmplă să se înfiripe sentimente romantice :((...well, felicitări! :knuppel2: ...your out from single camp!! :tomato: Ideea cred că e să te poți simți bine cu amăr...eeem...singles ca tine, fără să ți se amintească la tot pasul cât de neferi...puternic și măndru ești, sau să dai în diabet, să îți bagi degetele pe gât când vezi numai cupluri în jur. :crazy2:

Din câte am înțeles, deobicei noi bărbații suntem grav depășiți numeric în tabere...dacă poți să treci peste asta și peste orice scuturi or avea fiecare...your the man!!!  :worthy: Dacă nu, e posibil să dormi pe preș...bine, probabil că exagerez, dar ideea conteză.  :P

Ce să zic, baftă! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă