Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
eEduard:
Bine ai venit, Angela! :flori:
Nu îți face griji, unii dintre noi suntem experți în singurătate...avem centura neagră cu șapte dani! :box: :D
Geta D:
Bine ai venit Angela :flori:
Are dreptate eDuard, unii dintre noi suntem experti in "singuratate" :slap:
angelaR:
Va multumesc. Insa sa fii expert in singuratate este CUMPLIT. Voi cum treceti peste sarbatori, zile frumoase in care nu aveti cu cine sa iesiti. Mie imi vine sa iau o pastila, sa dorm si ma ma trezesc intr-o zi de luni sa plec la serviciu
Geta D:
--- Citat din: angelaR din Duminică, 04 August 2013, 17:37 ---Va multumesc. Insa sa fii expert in singuratate este CUMPLIT. Voi cum treceti peste sarbatori, zile frumoase in care nu aveti cu cine sa iesiti. Mie imi vine sa iau o pastila, sa dorm si ma ma trezesc intr-o zi de luni sa plec la serviciu
--- Terminare citat ---
Eu am animale care imi tin de urat. De Revelionul stau acasa cu ele. :)
Trebuie sa gasesti preocupari care sa iti faca placere si timpul va trece altfel. E adevarat ca dupa o casnicie de o viata, lucrurile nu sunt atat de simple. Dar viata este o lupta. Nu conteaza daca castigam lupta, important este sa supravietuim cu brio. :kissing:
eEduard:
--- Citat din: angelaR din Duminică, 04 August 2013, 17:37 ---Va multumesc. Insa sa fii expert in singuratate este CUMPLIT. Voi cum treceti peste sarbatori, zile frumoase in care nu aveti cu cine sa iesiti. Mie imi vine sa iau o pastila, sa dorm si ma ma trezesc intr-o zi de luni sa plec la serviciu
--- Terminare citat ---
Nu e așa cumplit dacă aplici tactici militare de diversiune cu sărbătorile...prinzi un prieten, doi, și îi terorizezi!! :angel:
Oricum ai venit la locul potrivit, de acum în colo poți petrece sărbătorile nu de una single, ci în echipă. ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă