Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (368/933) > >>

eEduard:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 03 August 2013, 20:43 ---Eduard...daca e sa o luam asa, toti avem inhibitii si complexe, mai mari sau mai mici, depinde cum si le gestioneaza fiecare...

--- Terminare citat ---

Păi cum să le gestionăm...? Privim cu coada ochiului din colțul camerei la cei fără inhibiții și complexe...  :-\

--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 03 August 2013, 21:59 ---Cu inhibitii si complexe, oricine este bine venit in Singles Camp.
Asa cum ii spuneam si lui Lucian, poti lega prietenii cu persoane care au aceleasi afinitati cu tine.  :dance:

--- Terminare citat ---

Asta am vrut să aud! Dacă aș avea niște pampoane..... *|* Bine, nu știu dacă o să găsesc persoane ca mine :strambatura:....dar e un început.  :)

--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 03 August 2013, 22:57 ---Tu esti zeul focului?!  :magic:

--- Terminare citat ---

Waaaa! Eu?! Zeul focului...?! ::) Mulțumesc Getaaa!  :flori:
Trebuie să am grije să nu mă ard....iar.  :P

--- Citat din: wonderland din Duminică, 04 August 2013, 11:08 ---Geta, io văd niște aripi. Parcă nu zeii, îngerii erau cu aripi. Iar un înger în foc (o fi și smoală? :D) mă duce cu gândul la cel despre care unii, din sfera esoterismului, spun că ar fi responsabil și vinovat cu inovația, curiozitatea, creativitatea în orice domeniul de activitate umană :))))))

Ești luciferic eEduard? :whistle:

--- Terminare citat ---

Lucifer?!!!...... :faint:
*după cinci minute*
Ok, ok!...Voi ați complotat să mă faceți să roșesc...așa-i?  :-[   :)
Dacă da...... :help:

:flori:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 04 August 2013, 11:41 ---                                                              ..........................
Oricine intră, cu sau fără inhibiții și complexe, ca tine sau ca eEduard :coolsmiley: nu are de ce să se simtă outsider.
Doar dacă se așează singur în poziția asta. Pentru că asta e altceva ce poți învăța în SC - de tine depinde cum te simți.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: adda din Duminică, 04 August 2013, 12:15 ---Bine zis Wonderland ...subscriu  :thumbup:
se intelege perfect ideea  :)

--- Terminare citat ---

Cică fetele ar trebui să fie cele sensibile.....bătăiițăăăăăă!  ;D

wonderland:

--- Citat din: eEduard din Duminică, 04 August 2013, 12:37 ---Păi cum să le gestionăm...? Privim cu coada ochiului din colțul camerei la cei fără inhibiții și complexe...  :-\

--- Terminare citat ---

Dar, de ce cu coada ochiului? Poți să privești direct, cu ochii mari și zâmbind, că poate se ia :)

--- Citat din: eEduard din Duminică, 04 August 2013, 12:37 ---
Ok, ok!...Voi ați complotat să mă faceți să roșesc...așa-i?  :-[   :)
Dacă da...... :help:
 :flori:

Cică fetele ar trebui să fie cele sensibile.....bătăiițăăăăăă!  ;D

--- Terminare citat ---

Sigur, fetele sunt sensibile, obiective, pro-active și bătăioase :box:

wonderland:

--- Citat din: adda din Duminică, 04 August 2013, 12:15 ---Bine zis Wonderland ...subscriu  :thumbup:
se intelege perfect ideea  :)

--- Terminare citat ---

Mulțumesc adda, aveam ceva îndoieli.  :kissing:
Acu, dacă pricepem tot noi între noi, tot aia e   :tickedoff: :knuppel2:

adda:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 04 August 2013, 13:51 ---Acu, dacă pricepem tot noi între noi, tot aia e   :tickedoff: :knuppel2:

--- Terminare citat ---

lasa ca pricep pana la urma  ;)

--- Citat din: eEduard din Duminică, 04 August 2013, 12:37 ---Cică fetele ar trebui să fie cele sensibile.....bătăiițăăăăăă!  ;D

--- Terminare citat ---

pai suntem sensibile, nu se vede?  :P tot ce am zis e cu intentii bune  :thumbup:

angelaR:
Buna tuturor! Sunt nou-nouta pe site si vreau sa va salut pe toti cei "ca mine"!!!! Dupa lungi cautari sper sa gasesc aici prieteni buni. Am fost casatorita de la varsta de 18 ani timp de 22 de ani iar acum 4 ani si jumatate sotul meu a decedat. Asa ca sunt singura. Am o fiica de 25 de ani dar nu pot impartasi cu ea tot ce simt. Asa ca dupa ce m-am mai obisnuit cu ideea ca sotul meu nu se va mai intoarce niciodata am facut eforturi mari sa ma adaptez intr-o lume a oamenilor singuri. Nu prea am reusit desi sunt o persoana foarte sociabila si care am nevoie de oameni permanent in jurul meu. Uneori ma simt inutila iar femeile cred ca stiu despre ce vorbesc iar alteori m-am simtit in plus, s.a.m.d. Astazi am gasit site-ul, sper sa fie de bun augur, sa nu mai fac sarbatorile singura. Bine v-am gasit! Felicitari celor care au gasit un mod sa ne dea o sansa la viata! :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă