Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (366/933) > >>

lena:
 :surrender:

Buna seara,tuturor!

Am 52 de ani. Sunt din Bucuresti. De obicei, vorbesc in fraze lungi. Dar,ma simt ca in prima zi de scoala. Imi doream un loc unde sa cunosc oameni,unde sa socializez, la modul civilizat. Anul trecut,am facut revelionul singura,prima oara in viata. Mi-am propus sa nu se mai intample. Mai am multe de oferit in viata asta si cred ca si viata mai are niste datorii la mine.  :) Am bantuit pe net si am gasit acest loc,unde,sper sa fie ok. Sunt incantata de ideea cu excursiile. Vom vedea ce va iesi. Repede, pt ca mai am putin si ating varsta maxima de intrare in club. ;)

lucian75:
uff daca stiam cu 1 luna si putin inainte poate ca era putin mai buna situatia de acum...am fost 1 luna acasa venit cu planuri si sperante pe masura...insa intr-un final totul s-a prabusit mai ceva ca un castel de nisip...si pana la urma am stat inchis in casa.cel putin anul asta am vazut marea si am facut 2 bai scurte..anul trecut nici nu m-am dus sa vad marea..asta avand in vedere ca sunt din Constanta...si culmea prima baie am facut-o in Danemarca unde apa era parca mai rece ca gheata :D

Din cauza serviciului stau foarte putin pe acasa,cerc de prieteni ca si inexistent..iar cand esti plecat afara ai doar un prieten fidel ce te face sa mai uiti de singuratate : internetul ...dar care e cu 2 taisuri

mi-ar fi placut f mult de ziua recoltei dar din anumite motive mi-am propus sa stau mai mult timp plecat...si mai ramane doar Marea Rebeliune :P
insa e f mult timp pana atunci...

pana cu ceva timp in urma incercam sa umplul golul din viata mea si sa ma mint...vizitand locuri din Europa si era chiar ok...dar nu stiu de ceva timp nu mai este suficient,nu mai simt nimic...ptr ca facand acest lucru singur chiar nu are nici un farmec :(

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 03 August 2013, 20:09 ---Dar eu am și inhibiții și complexe.....eu cui rămân? Avem și noi un cerc? :-[  Mă simt „outsider”...cum zice Geta, salut Geta! :pleasantry:

Bine ați venit!  :)

--- Terminare citat ---

Cu inhibitii si complexe, oricine este bine venit in Singles Camp.
Asa cum ii spuneam si lui Lucian, poti lega prietenii cu persoane care au aceleasi afinitati cu tine.  :dance:

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 03 August 2013, 20:09 ---Dar eu am și inhibiții și complexe.....eu cui rămân? Avem și noi un cerc? :-[  Mă simt „outsider”...cum zice Geta, salut Geta! :pleasantry:

Bine ați venit!  :)

--- Terminare citat ---

Tu esti zeul focului?!  :magic:

lucian75:
Buna dimineata! Daca m-ar lua si pe mine cineva in brate, mi-ar face ziua una speciala. Ma ajuta cineva pentru a incepe ziua frumos? :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă