Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (364/933) > >>

lucian75:
Salutare,sunt Lucian si ieri din intamplare frunzarind pe net am dat peste ceva ce incet incet m-a facut sa caut mai multe informatii despre acest concept...Imi plac calatoriile si sa vizitez locuri si oameni,de fapt datorita jobului am fost in foarte multe locuri din Europa iar acum de 1 an am colindat aproape intreaga Scandinavie...insa singur chiar nu are nici un farmec,este ceva sec,parca lispeste chiar esenta tuturor lucrurilor...sa ai cu cine sa impartasesti fiecare clipa de bucurie...ar fi multe de spus dar sa mai lasam si ptr altadata,nu?

Bine v-am gasit :)

murandra:
Bine ai venit Lucian :) Aici vei gasi oameni cu adevarat speciali, fara inhibitii si complexe, foarte haiosi si in cercul lor nu ai cum sa nu te simti bine, dar toate acestea le vei descoperi singur :)

diana125di:
Sunt Diana, am 35 de ani, sunt din Iasi si sunt ultima inscrisa in excursia la Adriatica. Sper sa ne simtim cat mai bine impreuna.

adda:
Bun venit tuturor!

lucian75:
"Dragostea este ca un zambet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti" asa cum spune acest citat,un zambet nu are nici o valoare daca nu il daruiesti.si se mai spunee sa nu ii subestimam puterea lui,ofera un zambet unui strain fara nici un motiv deosebit si vei vedea acest lucru..plus ca nu costa nimic,insa rasplata nu poate fi comparata cu nici o comoara din lume.

Asa ca va spun Buna dimineata !!! si va ofer un zambet ce v-ar putea face ziua mult mai frumoasa :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă